| Aleqa a întrebat:

Voi ce ati alege intre viata fara muzica si muzica fara viata?

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Intrebare frumoasa. Muzica e viata mea, nu as putea trai fara ea si ca sa ascult muzica care nu prinde viata in inima mea nici atat. Cred ca doar cei care nu iubesc muzica ar putea trai asa, in tacere...

| Aleqa explică (pentru blueheart):

Multuumesc! Si eu cred la fel... doar ce-i fara sentimente ar putea uri viata fara muzica. sau muzica fara viata happy

| blueheart a răspuns (pentru Aleqa):

Corect. Doar cei care traiesc muzica cu adevarat, care traiesc prin muzica stiu frumusetea ei. happy

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

De ce esti sadichappy? Muzica fara viata, nu poate fi numita muzica, asa ca viata, tot fara muzica ar fi, iar viata fara muzica nu ar fi viata adevarata, pentru ca muzica o face mult mai frumoasa. Asa ca, niciuna din situatii nu ar fi de preferat (de aceea te-am facut sadic!happy ) Lasa ca e bine asa cum e, ca exista muzica, si ca exista muzica buna, plina de viata

| Aleqa explică (pentru cristi202):

Sunt fata! -_- Argh.

| BYGGeo a răspuns:

Aceste doua lucruri reprezinta un paradox. Viata fara muzica e posibila da anosta iar muzica fara viata e o imposibilitate demonstrata.

| Aleqa explică (pentru BYGGeo):

Stiu asta, doar am vrut sa vad ce ati prefera intr-o viata anosta si una mai ciudata.

| BYGGeo a răspuns (pentru Aleqa):

Decat sa ascult o muzica anosta as prefera viata fara muzica deoarece ne stiind ca exista o astfel de distractie as trai destul de bine.

| мızυκı a răspuns:

Niciuna.

Întrebări similare