| minime3 a întrebat:

Voi ce ati face daca ati fi judecati de cei din jur (familie, mai exact tata) pentru vacantele pe care le aveti (pe banii vostri)?! Citez: stai numai pe drumuri, mai lasa drumurile, pune mana si castiga mai multi bani, bunica e operata si tie iti arde de vacante. Imi mai da si el cate un banut, dar eu singura imi platesc vacantele, din banii si economiile mele, deci nu ar avea ce sa imi reproseze. Am doua vacante pe an in afara tarii, si eventual mai plec prin tara. NU stiu cum sa fac fata acestui buling. Cei din familia mea nu prea ies nicaieri, eventual matusa cate un sejur la mare si toti gandesc asa. Ma simt criticata si pusa la colt. De parca as fi oaia neagra a familiei si nu m-ar interesa si de problemele pe care le avem. Ei cred ca eu daca mai plec nu mai pot de bine tot timpul sau ca sunt egoista si nu investesc in renovarea casei de la tara. M-am saturat si nu prea stiu cum sa fac fata. Poate puteti sa-mi dati niste idei, sau daca voi ati trecut prin asta sa imi spuneti cum ati iesit din situatie. Mi-ati fi de mare ajutor. Multumesc!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai o singura solutie: ia-ti valiza si muta-te cu chirie, pe banii tai, pe placul tau.

Din pacate, in casa tatalui tau nu ai nici un cuvant de spus, casa lui = regulile lui!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui piciorul în prag. Banii tai, faci ce vrei cu ei.

| Madaxo97 a răspuns:

Îi ignori și îți vezi de treaba ta, e viața ta nu a lor, si faci ce vrei. Mută-te singură să fi total independenta și sa nu te mai deranjeze nimeni cel mai bine.

| Cinic a răspuns:

1 mutata-te cu chirie daca iti permiti.
2 este foarte bine ca te duci in vacante si vezi tot felul de locuri. Este o pasiune frumoasa. Cand vei fii batran nu iti vei aminti ce masina ai avut sau ce casa mare ai construit. Te vei gandi la cate locuri frumoase ai vizitat si ce experiente ai avut.