Pai daca te iubeste mult trebuie sa mearga oriunde cu tine familia nu mai e pe primul loc acum voi santeti pe primul loc voi ve-ti trai impreuna nu va trai cu mama si cu tata toata viata, e timpul sa se rupa putin de atata "familie"si sa-si faca propria viata si familie cu tine asta nu e motiv ca nu merge cu tine daca te iubeste sincer atunci iti vrea binele si fericirea si daca astea le gasesti in alta tara el trebuie sa te inteleaga si sa te urmeze (si invers). eu as pleca fara el daca as avea o sansa in viata mai ales daca nu as fi casatorita cu el as pleca urgent si daca ar vrea sa vina cu mine bine daca nu sa stea cu familia pana nu a mai putea, e cariera si viata ta in compromis si nu merita asemenea sacrificiu pentru un barbat care nu are curaj sa se desprinda se mamica lui pentru tine, deci pune-l pe el sa aleaga :tu si sa vina cu tine daca te iubeste sau familia si sa ramana cu ea atunci...
Am vorbit cu iubitul meu de o astfel de situatie. Cu siguranta ar veni cu mine(invers acum) iar eu as merge cu el.
Pentru ca e imposibil sa iubesti pe cineva mult si sa nu-i fi alaturi mereu.
In cazul asta,,, vreau sa-ti spun ca as da-o dracului de munca si de plecare peste hotare pentru. un job foarte bun. pentru. ca, in gen. da-ia lumea este mai rea si neprietenoasa. ca se uita la banii care trebuiesc produsi pentru. a se inbogatii,,, si nu se mai uita la fam. prietena, sotie, sau copil. Dar daca se intampla un accident...si cei de acolo te dau afara?, sau un incident si ii pierzi locul de, munca,? in urma unei nentelegeri minore cu un sef. sau subaltern. sau mai stiu eu ce o fi, de ex. unei intarzieri,, unde trebuia sa fi punctuala/l ce faci? deci intodeauna alegeti oameni, dragostea, frumosul, placutul, utilul, ca nimeni nu va, va da o cana de apa, daca esti la pat,,, si neajutorat... iubirea si dragostea este mai peresus decat orice (dar asta cu conditia sa existe!) eu am 41 de ani am trait in ambele situatii si inainte si dupa revolutie,,, am iubit si am fost iubit. se zice ca cine nu a iubit, nu a suferit, am mancat pe timpul ala varza cartofi si fasole, si nu a mai murit nimeni, nu aveam ce avem astazi, tel. mobil, calculator, mod de a tte distra, si a-ti petrece timpul liber era restans, dar in toate situatiile indiferent de perioada. iubirea trece si pe la poarta ta, si stunci exista o vorba, daca vine norocul la tine, nu-i da cu piciorul, ca sigur a doua oara, nu nse va ma intoarce, nu am tinut cont de cariere si diferite modalitati de a castiga, de castigat am facut bani, nu sa ma inbogatesc doar, sa traiesc decent sau linistit, dar cine credeti ca este si va ramane in apropierea mea? NUMAI DRAGOSTEA SI IUBIREA DE APROAPELE TAU! umanul. in noi, trebuie a existe, ceea ce in ziua noastra de astazi, nu prea mai este. Cu totii nu trebuie sa uitam dragostea prin care am fost zamisliti, prin care traim si prin care murim, pozitia mea a fost intodeauna, pe primul loc IUBIREA, pe al 2-lea, FAMILIA.si pe al 3-lea, CARIERA. Cariera se va termina dar iubirea si dragostea nici dupa moarte daca le-ai purtat in suflet nu te vor parasi.pentru. o persoana iubita. si draga! cat esti tanar si energic vrei sa faci detoate sa ai si iubire si cariera si distractii, din p. asta de v. este normal! cine nu le vrea pe toate? dar trebuie sa alegi din toate, ceea ce este mai uman mai pamantesc, mai respirabil, ca oamenii sunt facuti din iubire,,, si trebuie sa-si termine viata langa o iubire care il va purta mereu! si vesnic.