Eu am impresia ca nu se mai termina vara. Am terminat liceul si am luat BAC-ul cu o nota care m-a ajutat sa intru la facultate unde doream, fara taxa, apoi am mers prin diverse orase din tara timp de doua saptamani (Sibiu, Targu-Mures, Sighisoara, zona Maramuresului, Cluj-Napoca, Sapanta, Cavnic etc.). Inainte de asta am stat o saptamana la bunici la tara, ca sa pot invata/ repeta ce mai ramasese pentru BAC si in rest, am stat acasa si m-am ocupat de hobby-uri sau pur si simplu am stat degeaba, m-am uitat la filme, seriale, anime-uri si asa mai departe. Pe la inceputul lui septembrie vreau sa mai merg o saptamana la tara si cam atat pentru vara asta.
Am plecat cu trenu de nebuna, impreuna cu niste prieteni`! Timp de o saptamana am fost pe drumuri`!
In rest, la mare(doar e la doi pasi) si somn de voie`!
Pai am luat permisu auto :X am fost la mare, am iesit prin oras... am distrus mult timp la pc... pe la munca. am trecut clasa la corigente ) am facut mai multe nu imi vin in minte acuma.
Mai nimik.am fost la bunici la diferite spectacole(findca fac dan popular)si cam atat deocamdata.dar mai vreau sa merg la mare.tu ce-ai facut?