| Park1Suin a întrebat:

Voi ce-ati facut vara aceasta?

10 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Eu am impresia ca nu se mai termina vara. Am terminat liceul si am luat BAC-ul cu o nota care m-a ajutat sa intru la facultate unde doream, fara taxa, apoi am mers prin diverse orase din tara timp de doua saptamani (Sibiu, Targu-Mures, Sighisoara, zona Maramuresului, Cluj-Napoca, Sapanta, Cavnic etc.). Inainte de asta am stat o saptamana la bunici la tara, ca sa pot invata/ repeta ce mai ramasese pentru BAC si in rest, am stat acasa si m-am ocupat de hobby-uri sau pur si simplu am stat degeaba, m-am uitat la filme, seriale, anime-uri si asa mai departe. Pe la inceputul lui septembrie vreau sa mai merg o saptamana la tara si cam atat pentru vara asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vara asta am stat acasă, săpt viitoare plec la mare, tu?

| Neverwas a răspuns:

Mi-am facut cont pe TPU. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-am facut si in aia trecuta.

| david1234567890 a răspuns:

Am fost la Aqua Park, Turcia...

| TashaUhm a răspuns:

Am plecat cu trenu de nebuna, impreuna cu niste prieteni`! Timp de o saptamana am fost pe drumuri`!
In rest, la mare(doar e la doi pasi) laughing si somn de voie`!

| daniellle a răspuns:

Eu nimic în mod special.
A fost o vară relativ liniştită, relaxantă. happy

| StrumfXxX a răspuns:

Pai am luat permisu auto :X am fost la mare, am iesit prin oras... am distrus mult timp la pc... pe la munca. am trecut clasa la corigente laughing) am facut mai multe nu imi vin in minte acuma.

| anonim16666 a răspuns:

Mai nimik.am fost la bunici la diferite spectacole(findca fac dan popular)si cam atat deocamdata.dar mai vreau sa merg la mare.tu ce-ai facut?

| NikiNK99 a răspuns:

Am cunoscut fooooarte multe persoane big grin

Întrebări similare