| VanesaParadis a întrebat:

Voi ce ati manca daca n-aveti bani? Vreau sa-mi fac prin casa o punga cu provizii gen pufuleti si cipsuri, ceva ieftin care sa tina mai mult timp pentru zilele alea de dinainte sa iau banii cand bate vantul prin buzunare.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mor de foame daca nas avea bani. Ceea ce ma intereseaza pe mine e un medicament sau fluid letal care ramane in caz de urgenta. Inghitit si mort.

| RAY a răspuns:

Endoryus are dreptate, vezi de multe conserve de fasole, peste, ele se pastreaza mult timp

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pateu. La 2 lei conserva, bagi din ala cu paine de 2 ori pe zi si esti satul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păine și lapte. Și șoric de pork cu trei lei kilul fiert bine.

| Celcestietot a răspuns:

Nu tot ce este ieftin este si bun. In loc sa iti iei tot felul de gustari nesanatoase si din care nu iti vei lua vitaminele necesare, mai bine bagi si tu niste fructe si legume sau batoane de proteine. Eu asta as face. Daca ma gandesc mai bine, mi-as fi facut din timp rost de MRE.

| Sofer a răspuns:

Pateuri conserve, lapte și brânză. Dacă stai la curte ai o gradina mai faci ceva. Ține de bani și nu cheltui inutil pe lucruri ce nu ai nevoie.

| Dismally a răspuns:

Orez, tine o viata si poti sa-l gatesti in multe feluri.

| Endoryus a răspuns:

Conserve( pateu/ton), paste. Borcane cu sos pentru paste( diferite legume ) sau sos simplu. Au fost bune astea cand a venit pandemia si toti cretinii au golit rafturile. E mereu bine sa le ai pentru ca tin mult timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pateu, mai un fruct, mai o leguma, pâine cu untura și ceapa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai bine pui banii deoparte de acum?

| Reghqen a răspuns:

Pateu, icre, ton, smântână, brânzeturi, murături, borcane cu sosuri, fasole, șoric de porc, salamuri, paste, zacuscă, mămăligă, pâine, lapte, fructe, legume.

Nu cred ca cu toate astea o persoană poate să moară de foame, se descurcă.

| lorix a răspuns:

Alea sunt nocive, in cantitati mari fara nimic altceva pe langa.
Pana la urma muncim sa traim.
Ai grija de sanatatea ta si nu sta nemancata.
Fa-ti dinainte niste calcule, cat cheltui pe luna pe mancare, facturi si alte utilitati si tine-te de ei.