Aaa, ai dat piept si tu o data cu adevarata viata! Si te plingi? Ce vei face cu alte indatoriri pe care le vei avea in viata? Cred ca am fost in locul tau, iti dau un exemplu doar din viata mea: 4 zile in care nu am stiut decit de lucrul pe calculator, mincat pe fuga, dormit la fel - 4-5 ore pe noapte, asta pentru aducerea la viata a sabloanelor unei picturi decorative realizata pe trei pereti si care trebuiau sa fie cit mai exacte posibil in asemanarea cu proiectul realizat pe calculator, mai apoi, inca doua zile la locul unde a fost realizata pictura, din care una cu munca non-stop, de la ora 11 dimineata, pina la ora 13 a doua zi, doar cu mici pauze de odihna si de masa, si asta pentru ca a trebuit sa termin la termen in acea zi. Cind am mers mai apoi cu sotia mea, care m-a ajutat enorm de mult la un McDonalds aflat in apropiere sa mincam si sa plecam acasa, am adormit amindoi acolo stind pe scaune de obositi ce eram. Dar a fost frumos! Chiar daca foarte foarte greu. Daca vrei, pot posta si fotografii ca sa vezi lucrarea.
In viata vei avea asemenea lucruri grele de facut. Poate si mai grele. Insa nu trebuie sa te plingi impotriva situatiilor, a persoanelor care au dus la o asemenea situatie, ci sa iei viata in piept si sa faci ceea ce trebuie sa faci. Asta e realitatea, infrunt-o!
Welcome to the real world!
Si daca cineva ar vrea pentru tine ce vrei tu pentru profa de romana? Cum ar fi?
Mi-a dat să fac rezumatul a 23 de poveşti+4 compuneri. Nu ai vrea să fii în locul meu. Deci prectic am stat la teme 12 din 24 timp de 3 zile şi tot nu am terminat!
Şi ai atât de multă dreptate! Mulţumesc pentru sfat, chiar am să îl urmez, îmi este foarte folositor şi îl apreciez foarte mult!
Aaa, ai dat piept si tu o data cu adevarata viata! Si te plingi? Ce vei face cu alte indatoriri pe care le vei avea in viata? Cred ca am fost in locul tau, iti dau un exemplu doar din viata mea: 4 zile in care nu am stiut decit de lucrul pe calculator, mincat pe fuga, dormit la fel - 4-5 ore pe noapte, asta pentru aducerea la viata a sabloanelor unei picturi decorative realizata pe trei pereti si care trebuiau sa fie cit mai exacte posibil in asemanarea cu proiectul realizat pe calculator, mai apoi, inca doua zile la locul unde a fost realizata pictura, din care una cu munca non-stop, de la ora 11 dimineata, pina la ora 13 a doua zi, doar cu mici pauze de odihna si de masa, si asta pentru ca a trebuit sa termin la termen in acea zi. Cind am mers mai apoi cu sotia mea, care m-a ajutat enorm de mult la un McDonalds aflat in apropiere sa mincam si sa plecam acasa, am adormit amindoi acolo stind pe scaune de obositi ce eram. Dar a fost frumos! Chiar daca foarte foarte greu. Daca vrei, pot posta si fotografii ca sa vezi lucrarea.
In viata vei avea asemenea lucruri grele de facut. Poate si mai grele. Insa nu trebuie sa te plingi impotriva situatiilor, a persoanelor care au dus la o asemenea situatie, ci sa iei viata in piept si sa faci ceea ce trebuie sa faci. Asta e realitatea, infrunt-o!
Welcome to the real world!
Afla ca eu sunt fiisu profei tale de romana, daca nu vrei ca aceasta informatie sa ajunga la urechile ei vei fi nevoita sa platesti prin diferite mijloace, ce esti dispusa sa oferi?
Hai marş. Îs mică da' nu proastă. Cică să-ţi dau ţie bani.
Ai grija ce iti doresti. Poate afla profa si iti mai da o serie, de Craciun.
Şi cum ar putea să afle? Nu are cum. Plus că nu are laptop, iPhone, tabletă sau calculator.
Nu stii niciodata cine te asculta...
De ce, eşti cumva cu mine la şcoală? Adică în Hunedoara la şcoala 3.Atunci te rog să nu îi zii lu' profa nimic. Dacă nu eşti, nu mă interesează. Nu îmi cunoaşte oricum nimeni din şcoală profilul de TPU.
Daca mai ai pe aici colegi de buna-credinta? Si ca sa se puna bine cu profa, o informeaza.
Ce-i,papusa,nu-ti place sa pui osul la treaba? Daca ai fi desteapta,ai termina toate temele astea in maxim trei zile, da' unde nu-i, nici eu nu cer.
LE : Pot sa pun pariu ca, in avatar, tu esti cea din dreapta.
Constantin200787 întreabă: