Mi-se pare ceva interesant sa iti faci o prietenie cu persoane din alte parti ale globului! interesant a sti cum e la ei, cultura, obiceiurile
Bravo, ai ales un subiect interesant. Mi se pare un lucru foarte interesant să poți conversa cu cineva din cealaltă parte a globului, să faci cunoștință cu o persoană care are altă cultură și alte tradiții și să împărtașești toate aceste lucruri cu el. Poți învața multe despre țara din care provine acesta și îi poți împărtăși mai multe despre România, poate își schimbă și ei părerea despre noi. Succes!
Eu am o prietena din Taiwan. Odata ce iei decizia de a cauta prieteni si iubire, le vei gasi. Gasitul e pentru cei care cauta. Speratul e pentru cei care stau.
Nu problema ca sta departe tot timpul o sati adunci aminte de el/ea si cand o so vezi o sa fii byucuros:d
Nu exista! adica nimeni nu e asa cinstit incat sa fie fidel, poate doar in filme!
Dacă se bazează doar pe o relaţie pur amicală, e în regulă.E mai sănătos să se menţină aşa, indiferent de locaţie.
Eu cred ca e posibil. De multe ori ne e mai usor sa vorbim cu o persoana necunoscuta practic, decat cu cineva apropiat.
La mine a fost invers, prietena mea a plecat din tara s-a mutat in Spania in primul an pot sa spun ca vorbeam in fiecare zi stateam pana la 7 dimineata cu ea pe YM, Acu nu mai aveam aceeasi prietenie vorbim rar...
AlexandraAle121 întreabă: