| roxyema a întrebat:

Voi ce credeti ca ar trebui sa fac: Vara asta am avut o prietena foarte buna cu care am putut vorbi orice si am fost foarte apropiate pana a inceput scoala si pana am facut o excursie in care o alta prietena ft apropiata de noi si-a inselat prietenul cu unul din cl noastra( prietena asta e colega mea) si de la excursia aia cam de pe 20 octombrie o tin numai in certuri cu colegamea ca e o panarama si se pare ca trebuie sa ma razbun pe ea pentru ultimii 7 ani de cand o cunosc.De cand au inceput certurile eu si colegamea ii spuneam din ce in ce mai des ce ne nemultumeste despre fiecare ei. Ea era indiferenta.Intr-un fel m-am cam separat de colegamea si prietena mea si se pare ca datorita colegei mele prietena mea a facut niste lucruri cam care nu ar fi tb sa le faca. Si cu timpul ne-am departat, iar acum nu mai suntem ce eram. Ea se pare ca a aleso pe colegamea cu care sunt cam in razboi. Dar stiu ca prietena mea s-a schimbat datorita ei si ca este numai vina ei. Si tin ft mult la prietena mea si urasc ca nu mai suntem cum eram, cu ea nu stiu sum i-am zis cel mai mare secret al meu dupa 2 zile dupa ce neam cunoscut, lucru pe care nu l-am mi-a facut. Ce ar trebui sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Prietene? tu te auzi?
asta nu se numeste prietenie.imi pare rau sa te dezamagesc.
daca tu nu vrei sa fii prietena cu astfel de fete poti foarte simplu si foarte usor sa intrerupi legatutra cu ele fara sa faci o intreaga scena dramatica de telenovela din asta.pana la urma prietene de genul asta se intalnesc pe orice coridor de scoala sau colt de bloc.

2 răspunsuri:
| alecsutza12 a răspuns:

Incearca sa vb cu ea, si sa ii spui tot ce ai pe suflet adica ca vrei sa fiti din nou prietene,...

| AlexandruJohnson a răspuns:

Eu spun în felul următor:

Încearcă, s-o abordezi făcând pe victima, recunoscându-i ( îmbunând-o pe ea ), că-i vina ta că nu mai sunteţi cum eraţi înainte, cel mai bine e, să nu-i zici în faţă, zi-i pe messenger sau un e-mail lung unde să explici absolut totul, şi să n-o mai îndemni să aleagă dintre tine şi fata cu care eşti " în război ", şi încearcă să-i pretinzi c-o înţelegi, şi că e alegerea ei, voi veţi fi în continuare cele mai bune prietene, chiar dacă ea nu vrea să recunoască, cum era şi proverbul demult: Vorba dulce, mult aduce!, încearcă s-o abordezi într-un mod finuţ, şi totul se va rezolva.

Numai bine şi sărbători fericite! happy