Ce as putea crede?
Ca parintii ar fi trebuit sa le dea o educatie, sa le explice ce e viata, ce e sexul si mijloacele de protectie! Daca le puneau in tema nu cred ca se ajungea aici.
Nu zic ca e doar vina parintilor, e si a lor, dar probabil ca la 12ani nu prea realizeaza ce se intampla in jurul lor, ce sa mai spun ca poate nu realizeaza ca vor avea un copil?
Sa ramai la 12 ani gravida...iti strici viitorul si nici nu poti avea grija de copil cum trebuie, caci n-are sursa de venit, asa ca ramane sa ajute mama si tata(asta in cazul in care accepta copilul).
Distruse care se ascund de parinti si nu au ce sa faca decat sa isi strice copilariia!
Ce pot sa zic?
Sunt probabil naive, ca se lasa prostite de toti si ajung sa faca alti copii.
Fetele care fac copii de mici nu au ce face li s-a urat de prea mult bine cred, fac copii apoi pe la 18 ani isi da seama ca trebuia sa isi traiasca copilaria si tineretea, pe la 21 de ani vor sa isi faca viata plecand prin strainatate si saraci copii ajung pe mainile bunicilor sau cine stie pe unde pe la camine, orfelinate etc sau stau si se chinuie muncind pe un salariu de nimic ca nu au fost la scoala.Mai sunt si fete, femei care fac copii apoi ii lasa prin spitale sau prin scari de bloc.Parerea mea e ca o fac pentru ca nu se gandesc la viata lor si nu stiu ce e ala greu sau o fac din neatentie, greseala.Pacat de ele ca isi ingreuneaza viata in loc sa isi traiasca copilaria si anii tineretii care nu se mai intorc, timpul pentru copii si greutati va veni.Asta e, numai bine
Nişte copile care la randul lor dau naştere altor copii la varste extrem de fragete. Copilăria şi-o traiesc plimband căricioare in parc. Îşi distrug viaţa.
oSalamadra întreabă: