| funditza a întrebat:

Voi ce credeti despre fetele care poarta ochelari?

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ca au probleme cu vederea.

| fluturas a răspuns:

Ochelarii nu ar trebui sa fie un motiv sa te simti complexat happy
sunt persoane foooarte dragute care poarta ochelari happy chiar ieri am vazut o tipa blonda, cu parul ffcret care purta ochelari si chiar ii statea bine
sau am un prieten care are ochelari dar nu ii prea poarat deoarece crede ca nu ii sta bine, de fiecare data cand il vedeam fara il certamhee hee ii sta mai bine cu ochelari happy si nu are rost sa tina cont de parerea unora, care stiu doar sa jigneasca happy

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Am aceeasi parere ca despre celelalte fete. Eu chiar am prietene care poarta ochelari si nu ma comport diferit cu ele din cauza asta. De exemplu, eu nu port ochelari dar port aparat dentar. La inceput mi-a fost greu si am crezut ca din cauza asta toti se vor comporta de acum diferit cu mine, dar prin surprinderea mea, totul este exact la fel. Eu cred ca daca cineva chiar te iubeste o face chiar daca porti ochelari.Fiecare persoana are si calitati si defecte, nimeni nu e perfect. Ce conteaza cu adevarat este inima ta si comportamentul tau si nu fizicul. Si nu te lasa doborata de comentariile celorlalti. Gandeste-te ca si ei la randul lor vor trece prin unele clipe jenante si atunci vor vedea cum e. Tu trebuie sa zambesti mereu si sa le arati ca esti indiferenta.
Mult succes!

| Lora a răspuns:

Daca isi aleg o forma placuta a ochelarului cu o rama atractiva, ochelarii pot deveni un accesoriu important si interesant si poate face o persoana sa fie placuta!

| Alexandru a răspuns:

Ce as putea crede? Au probleme cu vederea si asta nu trebuie sa reprezinte un motiv pentru care ar putea fi complexate. De ce sa nu porti ochelari? Sa ai probleme cu vederea doar pentru a nu parea "urata" sau "ciudata" in ochii altora? Oamenii oricum sunt rai astfel ca, si cu ochelari si fara, tot iti gasesc ei defecte.
Asadar, nu este si nu ar trebui sa fie o problema pentru aceste fete, simplul fapt ca poarta ochelari...

| Abcfunny a răspuns:

Că au probleme cu vederea.
Şi eu port ...in unele momente imi doresc să nu-i am şi sa vad ca inainte. dar asta e. ochelari fac parte acum din mine.
Mie chiar imi place cum ii sta unei fete cu ochelari.smug par mai inteligente, dragute si interesante. E pacat sa razi.

| AdelinaC a răspuns:

Depinde de care, de vedere sau de soare? Daca poarta de vedere nu am nicio problema cu ele, dar daca poarta de soare si nici nu si-i pune pe ochi, ci ii tine asa de frumusete cred ca fetele alea sunt fitoase.

| Necunoscută a răspuns:

Am mai văzut câteva întrebări despre asta.Hai mă! Te simţi complexată dacă porţi ochelari? Nu eşti nici mai prejos nici mai presus de mine, care nu port. Ai o problemă la vedere, e foarte bine că o corectezi. La fel şi cu aparatele dentare. E un lucru bun. Tu crezi că la un băiat care nu se crede "Iuda" îi pasă dacă porţi sau nu ochelari? Dacă te iubeşte, te acceptă aşa cum eşti. Am multe prietene care poartă ochelari; prietene şi prieteni.

Totul e în regulă! >big grin

| Hypathia a răspuns:

Eu port ochelari iar daca cineva are ceva impotriva e problema lui/ei. Apropo sunt fata. In definitiv cei care poarta ochelari fac asta pentru ca au o problema de sanatate nu pentru ca asa vor ei, iar daca cineva nu este in stare sa inteleaga acest lucru inseamna ca are probleme grave la cap.

| Mony a răspuns:

Pai este un lucru normal, si eu port...happy

si un baiat care te iubeste cu adevarat,,,,, te iubeste asa cum esti si cu ochelari happy

| Daiana_1431 a răspuns:

Ce sa cred. Ca au probleme cu vederea si ca mi se pare absolut normal sa ii poarte pana nu li se agraveaza situatia happy

| RoxiutzaRux a răspuns:

Sunt fete normale ca si celelalte, cu si fara ochelarii tot ele sunt!

| Amrita a răspuns:

Pai e foarte ok. De ce sa fie vreo problema? Si apropo cateodata unei persoane ii sta mai bine cu ochelarihee hee

| ♫♫yukkipawz♫♫ a răspuns:

Isi corecteaza vederea si eu port...big grineu cred ca cu ochelari iti sta mai interesantbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, sunt si ele fiinte umane, nu? O parere foarte buna. Daca ai ochelari nu asculta de rautaciosi, pun pariu ca o sa aiba si ei in viata lor ochelari(poate si la 80 de ani). Unor fete cu ochelari le sta chiar foarte bine, nu? Si nu, nu port ochelari. O prietena.

| biencutza96 a răspuns:

Eu nu am nimica contra chiar nu mar deranja sa port.

Întrebări similare