| Mara6392 a întrebat:

Voi ce credeți despre relațiile la distanță?

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Un chin pentru amandoi, am avut, tanjesti sa fie langa tine si nu e, zilele cand va vedeti par scurte, trec repede, simti mai mult un gol decat bucurie, mesajele nu sunt de ajuns, conversatile video nu acopera lipsa fizica, e groaznic, nu merita.

| RAY a răspuns:

Pierdere de timp, crede-mă că am experiență de la 16- 30 de ani, minciuni, trădare, ipocrizie, chestii normale feminine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pierdere de timp

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pierdere de timp, daca in MAXIM 2 ani nu devine o relatie fizica.

| relian a răspuns:

Eu cred ca e de bine, atunci vezi intr-adevar cu cine ai dea face.Bine cand spui relatie la distanta, este o chestie temporara, adica gasesti pe cineva, vorbesti o vreme, doar asa la telefon, internet, sa te cunosti, apoi trebuie sa te vezi, altfel relatia la distanta e ceva gen amicitie.

Dupa ce te vezi, asta daca nu dureaza mult, daca dureaza mult pana sa te vezi, poti sa ramai cu ochii in soare laughing unia nu prea au rabdare, chiar daca la inceput zic ca da is de acord cu timpul pana la care ar trebuie sa va vedeti.

Cum am spus daca una spune, alta face, deja ai stiut ca nu era pentru tine. Daca ajungeti sa va vedeti, apoi mai o lungiti asa la distata, ambii cazind de acord, pana hotariti ce veti face, iar este un prilej bun de teare.
Daca se trece si de pragu asta, atunci relatia va deveni una beton armat, greu de stricat.

Formarea unei relatii la distnta are acest avataj, parteneru va arata ce poate, ce cauta rapid, pe cand de il gasesti linga tine, no sa stii niciodata ce fel de om este, daca la greu, ori in situatia in care va trebuie sa mergi undeva, el te va lasa la prima ploaie.

Cam asa vad eu relatiile astea.Studiile la fel zic, toate relatiile care sau finalizat genul asta, is cele mai puternice relatii.este si logic sa fie asa.

| LoveSleep a răspuns:

Daca amandoi aveti posibilitatea de a fi cu altii, dar va alegeti totusi unul pe altul, functioneaza.

Dar majoritatea relatiilor la distanta nu incep asa. Maioritatea incep pentru ca ambii nu au alte optiuni in acel moment (si deseori nici pana in acel moment nu au avut).
In momentul in care apare o alta optiune, o alegi pe cea mai sigura si mai aproape.

| mastadont a răspuns:

O pierdere de timp, rar funcționează.

| Miruna333 a răspuns:

Unele merg, au povesti de succes, pe cand altele sunt mai mult o joaca si nu duc la nimic real

Întrebări similare