De cand e lumea si pamantul femeile au fost cele care au condus fie din umbra (i-a facut barbatului 7-8 copii si l-a legat de familie), fie la vedere ("Gicule nu mergi la nicio bere cu golanii tai de prieteni"."Da, mama am inteles, vin imediat acasa"), cei care nu se lasa condusi isi bat nevestele sau chiar le omoara ca sa arate ce barbati adevarati sunt.
Sa inteleg, ca tu pe barbatii pe care ii conduc femeile ii consideri "gay"?
Serios, eu cred ca EXISTA barbati adevarati, dar nu stiu ce intelegi tu prin aceasta notiune?
Vezi intr-o zi, sa nu cazi si tu in capcana unei femei, ca va fi vai de tine.
Da sunt barbaty adevarati... da tot femeile iau adus la disperare de ei au inceput sa se uite la barbaty...
Barbatii astia de care spui ca isi pierd din atitudinea lor pe zi ce trece, sunt acei barbati care cred in ce a spus elena.
Shin.
Eu cred ca multi devin gay pentru ca femeile devin proaste. Toate femeile cred ca trebuie ele sa aiba mereu controlul aspupra tuturor, dar de ce`l mai ia pe ala ca iubit/sot daca nu-l lasa sa faca nimic? Si femeile nu cer in casatorie, cand barbatul e sigur o sa-i spuna. Nu`ti face griji mai ECZISTA si barbati adevarati, dar esti oarba si nu poti vedea ca mai sunt pe pamant. Barbati! Inca o bere ca va tin partea!
Nu eczista dar cu siguranta exista barbati adevarati. poate ai dreptate poate femeile suntem de vina ca barbatii sunt gay, sau nu. barbatii homasexuali exsta din totdeuna doar ca acum se dau pe fata si isi cer drepturile. poate tu te referi la gentelmanii de acum 200 de ani. acum nu mai exista asa ceva, pe zi ce trece tot mai putine persoane cunosc codul bunelor maniere si cum exista egalitatea intere sexe femeile pot face primul pas si nu mai este considerata vulgara.