Odata si odata o sa vina... dar poate nu chiar sfarsitul lumii dar cu siguranta sfarsitul Terrei din cauza poluarii care progreseaza pe zi ce trece.
Buna sunt simple zvonuri asa au zis ca vine si in 2000 si nu a murit nimeni. nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii desi sunt niste semne care sunt scrise in biblie. profa de religie a zis ca diavolul isi va lua chip de om si mai multe chestii oricum cand a venit Hristos pe pamant a fost sfarsitul lumii? nu. nici acum nu va veni.
pa pa :*
Sfarsitul lumii nu va fi! Va fi doar sfarsitul pamantului, deoarece pamantul nu mai rezista fara resurse dar celelalte planete da! Se zice ca universul e infinit, deci daca ar avansa tehnologia ar putea salva pamantul!
Nu am nici un motiv sa ma tem de acest fapt. Pe mine in acest moment ma preocupa situatia prin care trecem cu totii, inundatii si criza economica.
Si daca vine ma bucur; macar mi se incheie chinul mai repede si pot sa zic ca am fost martor la sfarsitul lumii! Aia da adrenalina; va recomand filmul Knowing cu Nicholas Cage!
anonim_4396 întreabă:
Anonim00001 întreabă:
Sfinnx întreabă: