| TanteMarianne a întrebat:

Voi ce experiente de cadouri ati avut? adica ce ati dat, ce ati primit? sau ce parere aveti despre chestia aia care se joaca la scoala "secret" santa?

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Eu cand am facut in anii trecuti cu colegii prin liceu, am nimerit de fiecare data sa-i cumpar unei fete,, le cumpar un parfum ceva, cercei si dulciuri, dupa chestii de genul erau ele innebunite.
De primit, chiar nu mai stiu ce am primit. E frumos sa daruiesti mai mult,, decat sa primesti/

Am o parere destul de buna, e o apropiere frumoasa intre colegi si simti sentimentul de sarbatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.am primit mulți bani, în special ieri, haine, pastă de dinți, ce îmi aduc eu aminte, cel mai frumos cadou... un curățător de legume, nu pot trăi fără el, pastă de dinți, săpun, gel de duș, bomboane etc etc
am dat bani, cred că mi se pare cel mai frumos cadou, ca omul ăla să își cumpere ce i-ar plăcea
nu știu de chestia asta cu secret santa, ***
când am făcut cadouri la școală, știam cui dau, știa persoana aceea că o să îi dau, deci nu a fost un secret santa, doar santa, i-am dat nu stiu ce ***, ceva de la nivea for men. un pachet cadou, gel de duș, after shave, în rest am dat bani, apăi nu am avut multe ocazii în care să dau cadouri doar un'' la mulți ani ''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare o prostie, de asta nici nu am vrut sa particip.
Nu, nu sunt zgarcit sau ceva, dar nu vad cu ce m-ar ajuta sa stiu ca cineva a fost obligat sa imi faca mie cadou, iar eu nici macar nu pot sa stiu cine mi-a oferit cadoul asta, nu pot nici macar sa ii multumesc.
La randul meu, mi se pare aiurea sa ii fac cadou unei persoane cu care nici nu vorbesc si care nu are probleme grave de ordin financiar.
Cadourile de craciun sunt doar o strategie de marketing. Cadoul se face atunci cand simti ca vrei sa-i daruiesti cuiva ceva, atunci cand esti obligat de o anumita data din calendar sa ii dai cuiva ceva, ala nu mai e cadou.

| Aasdfghj a răspuns:

Consider ca am facut cadouri frumoase si am primit la fel, cadouri frumoase. Secret Santa mi se pare o prostie fiindca in acea comunitate, cel mai probabil, oamenii nu se plac intre ei dar sunt obligati sa se poarte dragut si sa-si faca cadouri. A doua zi se uita totul si incep sa se barfeasca intre ei. Nu am prins in anii de scoala treaba asta si ma bucur enorm.