| DDCC a întrebat:

Voi ce faceți atunci când sunteți cu moralul la pământ?

Răspuns Câştigător
| GoddessMaui a răspuns:

Tot ce vine de la mine e fenomenal :->
http://www.youtube.com/watch?v=ASj81daun5Q

69 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Ascult muzica si incerc sa vad partea buna a lucrurilor, sa imi spun ca oricate probleme am nu rezolv nimic daca stau imbufnata. Mai bine ma gandesc ce pot face sa le rezolv, si daca nu imi sta in putere sa schimb ceva, nu ma mai gandesc la problema respectiva.

| DDCC explică (pentru MasterOfDisaster):

Este bine ce faci atunci. Înseamnă că știi să depășești situațiile ce par să te acapareze total și nu ele pe tine.

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru DDCC):

Dar tu ce faci?

Nevermind.

| CosminC86 a răspuns:

Imi musc pumnul si ma ambitionez mai rau!

Ok laughing.

Zic nevermind deoarece întrebarea era ce faceți voi și nu ce aș face eu. Nu bat pe alții la cap cu ale mele. Vreau doar păreri.

Da, ai dreptate. Intrebarea ta- regulile tale.

| EvaneSScence a răspuns:

Mananc ciocolata, ascult muzica si ies cu prietenii. Ordinea se mai schimbahappy

Ce reguli? Nu la asta m-am referit. Nu ma deranjează niciun răspuns. Zic doar că eu nu îi stresez pe alții cu ale me. Oricine are cuvântul în orice întrebare, a mea nu face vreo excepție. Sper că mă înțelegi. Mie sincer îmi vin idei în cap, fatale sau nu, așa ca să răspund la întrebare. Life is just an ilussion. big grin

| Dariusuu a răspuns:

Nu ma gandesc cum am ajuns in situatia de fata, sau cine e de vina.
Ma intreb doar. Ce pot face? si Cum?

Cand am o problema evit sa dau vina pe alti, imi asum responsabilitatea.

Numai bine!

| Delicacy a răspuns:

Fumez şi ascult Pink Floyd şi Scorpions...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pun muzică, ea mă calmează de multe ori. Sau plâng ca să mă descarc, mă întreb de ce mi se întâmplă tocmai mie și apoi încerc să găsesc soluții „poate dacă aș fi făcut asta, era mai bine, ia să încerc". Și de multe ori mă ajută ideile mele, dar nu le pun mereu în aplicare de prea multă lipsă de motivație și lene. Acum serios, ce motivație să ai atunci?

| darrio2007 a răspuns:

Il ridic de jos si il pun la locul lui.Glumesc.Ascult muzica.

| DDCC explică (pentru anonim_4396):

Da, doar că nu mereu poți gândi așa. Mereu cel mai ușor lucru va fi să renunți.

| DDCC explică (pentru darrio2007):

Asta e cea mai bună metodă. Muzica mă face liber/ă(să mă simt) http://www.youtube.com/watch?v=7aCQDxmt1wM

| darrio2007 a răspuns (pentru DDCC):

Buna melodie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DDCC):

Așa e, e calea cea mai ușoară, or, eu nu vreau să fac lucruri ușoare. Am așteptări mai mari.

Este bine atunci. Mereu va trebui să lupți în viață pentru scopuri mari. Mă bucur că gândești astfel! Meriți tot ce e mai bun!big grin

anonim_4396

Mulțumesc. Acum trebuie să scap de lene și să fiu motivată.

Lene? Scapi și de ea. Akedia demonbig grin

| DDCC explică (pentru EvaneSScence):

Asculți și Evanescence? Așa îți este numele și la asta m-a dus gândul.big grin

anonim_4396

Era o fază, ceva de genul:
„-Vrem un leac pentru lene!
- Și când îl dorim?
- Mai târziu!"

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Sincer inainte consumam alcool tigari cand eram cu moralul la pamant fumam si 3 pachete de tigari la zi si alcool foarte mult ..insa cu ajutotul une persoane dragi am lasat alcoolul si am rarit tigarile fumez si m-am apucat de chitara imi vars nervi prin corzile chitare ma de scarc si in acelasi timp ma reincarc cu bucurie

| DDCC explică (pentru IubescRapidBucuresti):

Este bine pentru tine că te-ai putut lăsa încetul cu încetul de aceste vicii și ți-ai găsit ceva în care să te -regăsești- să zicem așa.

| EvaneSScence a răspuns (pentru DDCC):

Ia ghici big grin

| blueheart a răspuns:

Dansez. happy

| DDCC explică (pentru EvaneSScence):

Presupun că da. Îmi place Evanescence la nebunie. Bring me to life and My immortal.

| blueheart a răspuns (pentru DDCC):

:)) O sa dansez si pe melodia ta. Multumesc, imi place mult. :). Dupa ce termin de vorbit la telefon o sa dansez pe aceasta :)) http://www.youtube.com/watch?v=weRHyjj34ZE

Întrebări similare