| IcsD a întrebat:

Voi ce faceti atunci cand va plictisiti? Cum va umpleti timpul? Adica eu de la ora 21 incolo ma plictisesc si nu stiu ce sa fac.

Dau fundita pentru raspunsul care ma ajutawinking!

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ascult muzica happy.

| Contrast a răspuns:

Eu studiez limbajul nonverbal si imi place sa testez si ceea ce invat... limbajul nonverbal ar trebui sa fie in concordanta cu limbajul verbal, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt in concordanta, si pentru mine atunci incepe distractia! Am invatat atat de multe depre limbajul nonverbal, limbajul trupului, gesturi si semnificatia acestora,(etc)incat pur si simplu ma delecteaza sa trec dincolo de ceea ce vor sa para oamenii, sa-i vad cum sunt, ce simt si cine sunt cu adevarat. Intr-adevar, pentru acesta probabil ca ar trebui sa-ti placa putin psihologia, sa studiezi, si nu in ultimul rand sa fii putin...curios!

| Anonim_5812 a răspuns:

Eu scriu o serie de romane, iar acum sunt la jumatatea celui de al doilea. Este singurul mod prin care ma pot exprima liber, pentru ca nu prea am curaj, intrucat sunt cam invizibila.

| alynutza99 a răspuns:

Buna! Ascult muzica(incet) ma uit la filme daca sunt frumoase si raspund pe TPU. Sper ca te-a ajutat!

| bb_7189 a răspuns:

Era o vreme cand citeam curiozitati pe net si recorduri din astea tampitele, laughing. Acum ma tot uit pe siteuri cu hainute, hainute vintage, accesorii, make up, tot felul de bloguri...adica trece timpul repede...si mai vorbesc pe mess, desigur.

| iuliana_5977 a răspuns:

Buna! Incearca sa-ti faci rost de ocarte buna. Mai ales ca cititul seara te ajuta sa dormi mai bine.

Întrebări similare