Paai e cititul dar banuiesc ca nu ai de gand deci ramane iesitul cu prietenii undeva dupa buget, uita-te la un film acasa cu prietenii sau cu iubita/ul ta/u, ai un hobby? Daca nu incepe sa incerci sa canti sa dansezi sa faci origami. Eu cant si cam asta ma inveseleste. Mai ies cu prietenii mai fac cate ceva am citit jumatate de vacanta pentru ca a fost tema, la noi ne-a dat tema de vacanta, deci cam asta! Noroc!
Ai nimerit-o cu cititul... Daca chem o fata la mine sa ne iutam la film iese urat si mai bine nu(nu am pr)Da, hobby-ul meu e sportul (depreferat Karate)Eu sa cand :O n-ai sa vezi (Nu de alta da se sparge dracu termopanu)
Iesi in oras cu prietenii la un suc/o bere..la un film 3D, mergi cu bicicleta, rolele...chestii d'astea, stii tu
LA o bere o sa ies dar mai pe seara Film 3D (Nu exista asa ceva in orasul meu Da, suntem cam inapoiati :-J)Sa merg cu bita, a plouat afara daca nu ma insel inca ploua, role, idem
Joaca CONQUIZTADOR e super tare, te distrezi si pe deasupra mai inveti si cate ceva
Stefaniaelena1234 întreabă:
SecretLover10 întreabă: