Ma uit la filme, seriale sau ma duc la o prietena sau vorbesc pe net ask muzica sau daca ma plictisesc tare ma pun sa dorm fac exercitii pentru scoalaascult muzica si stau pe calculator
funda plzz!
Fi atenta la mine, esti atenta? cind nu am ce faci dau fuga in podul bunicii si ma imprietenesc cu damigeana de tuica, dupa 30 de gituri imi vine idei ce sa fac, pai ori ne plictisim ori nu ne plictisim?
Ascult muzica, desenez (mai ales la scoala),
acasa fac jucarii sau orice alte obiecte de decor, ma joc pe calc,
caut sfaturi practice pe wiki how (foarte bun site-ul),
fac filme in Movie Maker
Poti sa te uiti la un film bun, care-ti place si-ti face placere sa-l vezi sau sa scrii versuri sau parodii pentru cantece. Eu asa mai fac.
Buna,poti face multe lucruri ca de exemplu:asculti muzica,te uiti la seriale, te uiti la poze vechi si iti amintesti amintiri frumoase, sau o idee care nu iti prea place dar este distractiva sa iti faci curat in camera si sa gasesti reviste sau poze de cand erai mica sau cauti poze despre vedete vorbesti messenger sau cauti informati despre actorri tai preferati sau daca ai internet pe telefon poti cauta informatii pe el sau chemi prieteni sau prietene si radeti faceti glume sau dai o petrecere in pijama sau multe idei paaa
lsgsfh întreabă:
Pawesome întreabă:
anonim_4396 întreabă: