| maya a întrebat:

Voi ce faceti pe vremea asta? eu m-am plictisit...la mine ploua foarte tare...

10 răspunsuri:
| littlesunshine a răspuns:

Eu trebuie sa plec la munca...

| elena a răspuns:

Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva... dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.

| elena a răspuns:

Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva...dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.

| elena a răspuns:

Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva...dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.

| elena a răspuns:

| elena a răspuns:

| psiholoaga a răspuns:

La mine nu ploua acum. Cand ploua, citesc ceva, vad un film, ma joc pe calculator, modelez sau pictez, gatesc... Gasesc eu ceva de facut.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

La mine nu ploua.happyIn cazul in care te-ai plikisit si nu ai cum sa iesi afara iti dau eu cateva idei happy
-citeste o carte
-vizioneaza un film sau o emisiune
-fa curatenie prin casa
-intra pe diferite site-uri
- raspunde la intrebarile de pe TPU
-asculta muzicaa happy
Cam asta ar fi.happy

| Anca_6788 a răspuns:

Si la mine ploua...si pe cat de mult imi place ploaia, pe atat de mult imi displace acum cand am ce face afara si nu pot.

| greg a răspuns:

La mine e soare si cred ca ma duc la strand.

Întrebări similare