Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva... dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.
Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva...dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.
Abia am scapat de niste musafiri si m-am si repezit pe TPU ca sa aflu buletinul metereologic de la "maya", nu ai specificat localitatea sau macar zona in general unde ploua. Iti spun un secret: cand ploua afara ori numeri banii ori faci copii, ca atunci cand este vreme frumoasa nu ai timp de asa ceva...dar nu neaparat copii, cheama-ti prietenul si faceti dragoste. Sa nu-mi spui ca-i la serviciu sau ca nu ai...Hai, ca in curand iese soarele, gandeste-te ce ai sa faci atunci.
La mine nu ploua acum. Cand ploua, citesc ceva, vad un film, ma joc pe calculator, modelez sau pictez, gatesc... Gasesc eu ceva de facut.
La mine nu ploua.In cazul in care te-ai plikisit si nu ai cum sa iesi afara iti dau eu cateva idei
-citeste o carte
-vizioneaza un film sau o emisiune
-fa curatenie prin casa
-intra pe diferite site-uri
- raspunde la intrebarile de pe TPU
-asculta muzicaa
Cam asta ar fi.
Si la mine ploua...si pe cat de mult imi place ploaia, pe atat de mult imi displace acum cand am ce face afara si nu pot.
AnneIdk întreabă: