| heroforyou a întrebat:

Voi ce faceti sa nu va mai simtiti singuri? in afara de ascultat muzica...cum scapati de tristete?big grinbig grin

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Una e sa fi singur si alta e sa te simti singur. Daca e vorba de singuratate fizica, o ieseala rezolva totul. Daca insa vorbim despre o singuratate morala e mai greu.Nu inteleg de ce oamenii fug de ea, tinerii mai ales. Ea invoca trecutul si nu orice fel de trecut ci acel trecut pe care ne-am chinuit sa il ingropam in momentele vesele.Eu nu fug de ea, ea a inceput sa fuga de mineoh go on

| Dean1996 a răspuns:

Pe mine doar muzica ma potoleste, sau cei mai buni prieteni ai mei. dar de obicei cand sunt trista(si fericita, ambele sentimente) compun versurihappy, cu ceea ce simt, vei vedea ca te vei simti mai binewinking.
P. S: nu sunt compozitoare, dar poti sa evuluezi, eu zic sa incercihappy
La mine doar astea 2 functioneaza: Muzica si compusulhappy

Sper ca te-am ajutat cu ceva.:*happy
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simt ca numai pot imi cumpar un pachet de tigari si ma duc la o plimbare pe alei cat mai ascunse si intortocheate, explorez orasul imprejurimile strazile si detaliile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall: incearca sa iti ocupii timpul cu ceva, sa facii ceva.sa iesii.cu preteni.eu stiu.si nu te m-ai gandii la tristete.si sigur uitii de tot si a fi binewinking

Întrebări similare