| mentholinks a întrebat:

Voi ce lucruri ați face dar va abțineți sa le faceți de frica vreunei pedepse divine sau a iadului?

12 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Aș bea 5000L de ...bere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă menționai si frica de orice consecinte legale ulterioare, ai fi putut primi răspunsuri mult mai interesante.
Pe scurt, fără frica totul devine posibil, din perspectiva mea.

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Da. Ei, acolo e destul de clara treaba.

| RAY a răspuns:

As da foc banilor ca nu aduc fericirea da macar mi-ar tine de cald iarna

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

O data sau intr o vesnicie?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru RAY):

Mi-aș chema toți prietenii din lista de prieteni de aici și vedem noi când terminămwinking

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Ce prieteni draga mea ai tu,aia sunt prieteni oare, am fost prieten cu x si m-a dezamagit in ultimul hal, nu exista prieteni virtuale, traiesti in fantezi draga mea, suntem niste anonimi atata tot, ai grija cu cine te impretenesti, intalnesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as bãga pe Ray in focurile iadului ca invata copii numai prostii.
Ce ma abtin sa fac, e sa profit de inocenta Babaciunei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodată nu mi-a fost frica de pedepse divine, mi-a fost frica de ce mi se poate întâmpla în viata asta dacă fac anumite lucruri, adică ce consecințe aduc cu ele.

| SilentRain a răspuns:

Nu mi-e frica de iad, îl trăiesc în fiecare zii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am abitnut de la viata, de frica pedepselor care le-a pus dzeu asupra existentei mele. Deci, trebuia sa ma izolez ca sa nu am datorii fata de nesimtiti pentru ca dzeu a dat drepturile lor si "nu e alegerea mea de a da de nesimtiti, dar nesimtitii exista deci daca vreau sa-i evit trebuie sa ma izolez, ca dzeu m-a facut femela datoare".

| mentholinks explică (pentru anonim_4396):

Datoare cu ce?