Cel mai mult imi plac melodiile lente, de dragoste. Aceste melodii ma calmeaza mereu si ma fac sa fiu visator. Dar ascult muzica din toate genurile muzicale. Nu agreez hard rock si manele dar sunt cateva melodii din aceaste cateogorii pe care le ascult totusi.
Cel mai mult imi plac melodiile lente, de dragoste. Aceste melodii ma calmeaza mereu si ma fac sa fiu visator. Dar ascult muzica din toate genurile muzicale. Nu agreez hard rock si manele dar sunt cateva melodii din aceaste genuri muzicale pe care le ascult totusi.
Eu ascult cate putin din toate...ascult genuri de muzica precum dance, pop, rock, urban, hip-hop.Nu ascult manele.Ascult si Puya.
Manele, oh nuuuu! in schimb f. mult eletro- latino si house, plus rap, hip-hop, pop, dance, club pa, pa!
Şi tu eşti rasistă? Cu ce te-ar fi deranjat dacă ţi-ar fi scris cineva că ascultă manele sau puya?
Nu ascult nici eu, dar pentru aia nu pun reguli de genu. Ascult rock şi hip-hop. Din hip-hop-ul românesc îmi place Bitza pentru versuri, Skizzo Skills pentru flow şi Guess who pentru ritm. Iar din rock ascult chestii mai lente, sau alternative/punk când mă dau cu rolele.
Pop
imi place tare michael jackson
mariah carey madonna, celion dion etc
apropo nu imi plac manele si nici puya
Dar am zis ca ascult asa ceva... upss
Glumesc... Puya ascult, in rest house, dance (romanesti si straine), mai putin manele si colinde
Exemple:
Within Temptation-The swan song
Tarja Turunen-Oasis, Poison, die alive
Nightwish-The Islander, Nemo, Wish I had an angel, Sleeping sun
Evanescence-Eternal, Bring me to life, My Immortal.
Metallica-Die Die My Darling, Fuel, Motorbreath, The unforgiven
Luna Amara-Asfalt, Unghii de drac, Albastru, Rosu Aprins,
Luni de fiere
Iris-Ingerii goi
(si altele)
:d
Deyutza
Cate putin din fiecare, se exclud manelele categoric! Ascult si cate ceva de pe la Puya (nu f. mult), Taxi, L. Duta, Andra, Directia 5, Enrique Iglesias, Mariah Carey, Alesha Dixon, Jordin Sparks... multi si multe, pop in general.