| lca a întrebat:

Voi ce parere aveti de aceasta fotografie? Va place sau nu? La ce va ganditi cand o vedeti?
As dori sa aflu pareri atat pro cat si contra. Multumesc.

http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/strawber ry_kiss-7822.jpg

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie nu-mi place, nu te supara. In primul rand este lucrata in Photoshop, ceea ce o face mult mai putin interesanta si valoroasa. In al doilea rand nu e expresiva, nu ma face sa ma gandesc, sa imi inchipui care este mesajul si senzatia fotografului. In al treilea rand zeama aia care curge din capsuna e chiar scarboasa. Nu e sirop de capsuna fiindca e transparent si lipicios, ca un fel de mucus.

| baru a răspuns:

Numai la sex. La ce altceva ne putem gandi, ca doar nu ne gandim ca face reclama la capsuni. In alta ordine de idei, este totusi o reclama. Acuma depinde din ce unghi te uiti. Iar noi ca si oameni ne gandim la doua lucruri; La mancare si la sex. Chestia cu, vai de mine ce scarbos este, eu nu ma pot uita etc astea sunt minciuni, si vrem sa parem cea ce de fapt nu suntem. Asta este parerea mea. Concluzia; Frumos Pa

| baru a răspuns:

Hei ----Am uitat. Ai fazut ce dantura frumoasa are? E -----Asa tot sa faci --------Pa Pa Pa

| alessia5158 a răspuns:

Gretos! Lesbianism!

| danycosty a răspuns:

Brr... Daca te gandesti ce fac ele acolo...scarbos! Presupun ca acea imagine este artistica si mie imi plac acestea.
Pentru unii aceste imagini sunt senzuale si sexy, dar pentru mine nu.Cand vad imaginea aceasta ma gandes la un singur lucru: Ca fac schimb de scuipat.