| Deidara554 a întrebat:

Voi ce parere aveti de faptul ca baietii din Coreea poarta creion de ochi? Sau uneori chiar si fard?

11 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu cred că ar trebui să am eu o părere dacă nu mă privește.
Baftă.

| LitlleBunny a răspuns:

Mi se pare inutil sa investesti prea mult in fizic mai ales avand in vedere ca esti baiat.Personalitatea mi se pare mai importanta.

| Wøodenpints a răspuns:

Se duce dracu' lumea asta.

| Crucified a răspuns:

Eu credeam că doar emoiştii se mânjesc cu creion negru la ochi.
Nu suport coreeni, au accentul de căcat şi nişte feţe de bălegar.

| fuzzer a răspuns:

Barbatul reprezinta puterea, si femeia gingasia, deci e dreptul femeii sa fie machiata, si fardata.

| millyca a răspuns:

Nu stiu, am inteles ca au criterii mult diferite de ale noastre in ce priveste frumusetea masculina.

Cand eram copii, un prieten m-a rugat sa merg cu el ca sa isi cumpere adidasi de la Europa (complex comercial care abia se deschisese pe atunci). Si chinezoaica de la taraba i-a aratat o pereche rosii, la care noi am spus "suntem baieti mai tanti", iar ea nu, o tinea pe a ei "rosu, frumos la baiat rosu". Am lasat-o in pace.

| zTonia a răspuns:

Daca lor le place nu am nimic in potriva

| Aaxell a răspuns:

Mie una imi place sa vad cum un barbat se aranjeaza in diferite ocazii. Baietii din Coreean, in special artistii poarta creion in timpul lucrului, in rest sunt niste " baieti normali ". Si atat timp cat el arata bine si nu este "gay " desi poarta creion, e binewinking. Nu credeti fetelor?

| Bogdan_Diana_Didona_1975 a răspuns:

De ce nu? Cred ca le sta bine.

| Edy_Edy_1997 a răspuns:

Cred ca cum ii place omului sa fie asa este poate pentru ei este ceva normal.

Întrebări similare