| Adyspeed a întrebat:

Voi ce parere aveti de oamenii normali care nu au ce pune pe masa pentru familiile lor? Eu unu mi-e greu sa o zic dar mi-e tare mila de ei! rugati-va si voi pentru binele lor k poate o sa vina o zi in care oricine poate ajunge asa si poate si altii vor fi credinciosi pentru voi. sarbatori fericite tuturor si fiti mai buni, ca traim intr-o lume rea

Răspuns Câştigător
| MâţulMov a răspuns:

Asa este, si eu ma gandesc uneori la asta, si totusi, unii dintre ei pleaca din tara. Si pana la urma, de ce fac asta? Nici acolo n-o prea duce bine lumea...
Oricum ii compatimesc pentru ca acum e Craciunul, si de-abia isi permit sa cumpere mancare, dar apoi un brad de craciun.

P.S.: Sarbatori fericite si tie si tuturor!

35 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Cu dedicaţie pentru toţi cei care credeţi că sunteţi de ajutor celor nevoiaşi prin rugăciuni.
http://9gag.com/gag/47006

| 20thoughts a răspuns:

Eu nu am ce pune pe masa.Nu avem nimic in portofel pentru mancare.

| 20thoughts a răspuns:

Eu nu am ce pune pe masa.Nu avem nimic in portofel pentru mancare.E greu.

| Springflower2020 a răspuns:

Bună tuturor! Îmi cer scuze că intervin în discuţie cu o altă întrebare, însă nu ştiu unde să o pun. Vă rog explicaţi-mi o treabă! Cu ce ajută cauzele de pe facebook? Adică, să zicem, eu mă alătur unei cauze şi invit şi prietenii, însă ce ajutor primeste cel care îl necesită în cazul în care mulţi se alătură cauzei? Aaaa...şi de ce când pun o întrebare pe TPU şi trebuie să aleg categoria, lipseşte cea care se numeşte,, Cauze nobile''? Mulţumesc anticipat!

| andrey2012 a răspuns:

Da...Toti va ganditi si ii compatimiti pe acesti oameni, dar oare cati dintre voi chiar au facut ceva in acest sens? Cati dintre voi s-au dus in ajunul craciunului la o astfel de familie cu un pachetel cu haine pentru copilasi sau cu ceva de mancare? Toti stam si dezbatem probleme pe net, facebook dar nimeni nu face ceva concret in aceste privinte si de aia ne taram toti in noroi.Un an nou mai bun si haideti ca la anul sa mai si punem in practica ceea ce zicem.La Multi Ani!

| andrey2012 a răspuns:

Ar cam trebuii sa iti pese domnu' Stnipnedoow pentru ca habar nu ai cand o sa ajungi si tu intr-o situatie de rahat de o sa ajungi sa iti rogi moartea.Deci,daca nu iti pasa de aceste familii du-te si te joaca cu papagalul tau(banuiesc ca frati nu ai)si lasa pe cei care chiar mai au o farama de suflet sa faca ceva in privinta asta.Cheers!

| hunterpainting a răspuns:

Eu m-am gandit ca in loc sa ma rog pentru ei mai bine ma duc si le dau cate ceva, la fel cred ca ar trebui sa faci si tu.

| maddallyna a răspuns:

La satan?smug

| bogdantatu a răspuns (pentru maddallyna):

Cat de rea poti fi cand oameni aia stau pe vremea asta rea afara si ingheata si tu stai la caldura si nu le arunci nici macar un colt de paine maturizeazate pana si eu sunt mai matur si am 14 ani

| maddallyna a răspuns:

La satan? smuglove strucklove struck

| Just4Joker a răspuns:

Da' ei de ce nu au muncit? Şi de ce nu muncesc?
De ce nu au facut o şcoală? De ce nu au făcut un liceu? De ce nu au făcut o facultate? De ce, in numele lu' Dumnezeu stau la cersit şi nu-şi iau o meserie simplă? (Femeie de servici etc.) Vă spun eu de ce. Le e lene, sunt lipsiţi de educaţie şi de voinţă.
Nu noi facem lumea mai rea, ei o fac(Nu mă refer la ăia handicapati si la bătrâni)

| 3mY20002121 a răspuns (pentru Just4Joker):

Ai dreptate dar sunt unii oameni care nu pot sa munceasca.in strainatate oamen care cersesc, canta, danseaza ei nu stau cu mana intinsa ca romanii.

| SuPrAaDoZaaDeViSe a răspuns:

Kultanainnen nu ai suflet?

| grgdlk a răspuns:

Rugaciuni? vinde ti ma casa masa un rinchi si da le saracilor daca tot esti asa credincios, asa scrie si prin biblie sa dai tot ce ai saracilor nu rugaciuni, pana ma rog eu moare ala de foame

| catalin02 a răspuns:

Asa este...(din fericire nu's ca ei )

| vangheliss99 a răspuns:

Frate acum cum tziam citit intrebarea era si sa plang, adica cel putin mie imi este foarte mila de acei oameni si as vrea sai ajut cumva da nu stiu cum, asta-i fazasad.

| thelordofthedrinks a răspuns:

Sincer, daca vrei cu adevarat sa faci ceva pentru acei oameni, doneaza niste bani, ajuta-i. Te anunt ca rugaciunile nu vor schimba cu absolut nimic situatia lor.

| quartz1999 a răspuns:

Nu mai bine le oferi ceva in loc sa te rogi?straight face

| jokerul88 a răspuns:

Sunt multi oameni in lumea ata care nu au ce manca alti chiar nici apa nu au! si cand ma gandesc ca uneori face mare tamtam ca nu ne place mancarea aceea sau nu imi place bautura aceea! ar trebui sa ne gandi si la cei nevoiasi si sa fae niste fapte bune

| adutzwtaw98 a răspuns:

Este foarte bine asta dar multi daca daw de bine uita d unde pleaca si isi iau arfe de ex: babi minune a uitat d unde a plecat si l.am vzt p la tv spunand k el se imbraca numai cu boxeri catalin botezatu si inainte nici nu se stie daca avea macar o pereche de chiloti p el

| Aale10433 a răspuns:

Ai dreptate, uneori si mie imi e greu sa ma gandesc ca unii oameni chiar nu au posibilitatea de a avea ceva pe masa sau un loc unde sa stea. Adeseori vad copii care din aceasta cauza sunt trimisi de catre parinti sa colinde strazile pentru a strange bani care, pana la urma sunt folositi de catre parinti pentru alcool. Chiar nu imi pot imagina ce e in capul lor cand fac acest lucru. In orice caz ce zici tu e total adevarat.
Sarbatori fericite si tie si tuturor va doresc! happy

| TheWhiteTiger a răspuns:

Amin!

| ioachimb a răspuns:

Cere si ti se va da. Cere Domnului ceea ce ai nevoie si vei primi.

| Eugenno1 a răspuns:

Da intr-adevar unii din voi chiar au dreptate.Si mie mi-e mila de acei oameni sarmani care stau pe drumuri si cersesc pentru un banut. Unii chiar fac cu adevarat ceva cu banii, isi cumapara de mancare dar altii se duc si cheltuiesc pe prostii pe bere pe tigari.Acesti oameni nu merita ajutati.Mie imi pare rau cand vad pe drum si caini fara stapan si chiar asa cum sunt ei rai... as vrea sa-i iau pe toti acasa cu mine.Mai sunt unii pe net care fac tara de ras cu videoclipurile lor.In fine deci pana la urma tara asta o sa se duca de rapa!

| alicia2000 a răspuns:

Vazand atatea cazuri la tv, cu copii dezbracati in frig si suferind de foame, imi vine sa-i ipusc pe cei care au averi de milioane de euro si sunt nepasatori...cum te poate lasa inima sa nu-i ajuti? sa am banii lor nu ar mai exista persoana in tara sa sufere de frig si foame, dar din pacate nu am nici o putere, si imi pare foarte rau...

| gaby555555 a răspuns:

Ai dreptate dar de exemplu in orashul meu 1 tip in toata firea se prostea cu cersitul.Adica picioarele si le-a pus sub fesa si cica nu are picioare... da ai dreptate cu ce ai zis dar la astea care am zis eu? Trebuie sa-ti fie mila? Cred ca nu.
Sarbatori fericite si ce-ti doresti!

| 2000doishpe a răspuns:

Ma jur ca mi s-a format un nod in gat, si o lacrima din ochi a curs pe obraz, nu ma asteptam sa gasesc vreodata asa ceva pe acest site!
In primul rand: " Dumnezeu sa te binecuvanteze "
Au fost zile in care mamica mea nu avea ce sa imi faca de mancare, iar eu ieseam pe afara si... mp'4'ul in buzunar, castile in urechi ascultam Eminem ( ma ajuta sa trec peste aceste probleme ) ma hraneam cu muzica lui. Poate ti se pare aiurea dar inca am lacrimi in ochi!
Daca acest comentariu ti'a dat batai de inima cautama pe id ul de messenger:
neue_gecko@yahoo.com
Iar acum o sa zic o rugaciune la Dumnezeu ca El sa aiba grija de tine! Pace!

| Xiphyon a răspuns:

...chestia asta merita categoria cauze nobile...

| claudinho77 a răspuns:

Dumnezeu e mare... daca te rogi din inima pentru altii va avea el grija de ei...

| claudinho77 a răspuns:

Dumnezeu e mare... daca te rogi pentru altii din inima El v-a avea grija de ei.e bine sa te rogi pentru altii, nu numai ca ii ajuti pe acei oameni dar te ajuti si pe tine insuti...fiind mai aproape de Dumnezeu

| nikolleta4ever a răspuns:

Din pacate aceasta e viata, ar trebui sa ne gandim mai mult la viitor decat la prezent,azi suntem bine,sanatosi, avem de toate, ne lafaim si ne dam in spectacol...dar asta se poate schimba intr-o zi poti decadea si sa te framanti ca n-ai ce pune pe masa maine pe cand acum 2-3zile in urma erai la cine stie ce restaurant de fite.Nu vom reusi sa schimbam starea financiara a romaniei doar prin a ne ruga la DUMNEZEU ci trebuie sa actionam cu totii in a alege pe viitor conducatori mai buni...etc,mai departe va dati si voi seama ce vreau sa spun. UN AN NOU FERICIT VA DORESC.