| Adyspeed a întrebat:

Voi ce parere aveti de oamenii normali care nu au ce pune pe masa pentru familiile lor? Eu unu mi-e greu sa o zic dar mi-e tare mila de ei! rugati-va si voi pentru binele lor k poate o sa vina o zi in care oricine poate ajunge asa si poate si altii vor fi credinciosi pentru voi. sarbatori fericite tuturor si fiti mai buni, ca traim intr-o lume rea

Răspuns Câştigător
| MâţulMov a răspuns:

Asa este, si eu ma gandesc uneori la asta, si totusi, unii dintre ei pleaca din tara. Si pana la urma, de ce fac asta? Nici acolo n-o prea duce bine lumea...
Oricum ii compatimesc pentru ca acum e Craciunul, si de-abia isi permit sa cumpere mancare, dar apoi un brad de craciun.

P.S.: Sarbatori fericite si tie si tuturor!

35 răspunsuri:
| Emmanuella00 a răspuns:

Pai sa stii ca bine zici si se vede ca e o problema. Eu in fiecare noapte cand ma culc ma rog ca toti oameni sa fie sanatosi si ingrijiti de catre Dumnmezeu.pa

| RaZoR11 a răspuns:

Chiar este trist asa ceva chiar si acum cind este frig nu au unde sta stau pe afara ingheata nu au ce minca, lumea asta este mizerabila nimeni nu ridica mina ca sa-i ajute pe acei oameni sarmani, Doamne fai fericiti cum suntem noi acum ca avem ce minca si ca stam la caldura nu afara in frig... ajuta-i pe oamenii care au nevoie de ajutor =[

| gaborlaur a răspuns:

Eu unul pot sa spun ca daca te referi la romani... toti isi merita soarta. Nu imi este mila de romani si am motive bine intemeiate. Unul ar fi ca nu lupta si nu isi cer drepturile, al doilea este ca se lasa calcati in picioare si al treilea este ca prostimea nu are nici macar bunul simt sa se intrebe de ce ar vota un politician care le da la "birt" un paharel de tuica si un cozonac. "Parca" traim intr-o tara de oameni retardati care nu disting raul de bine si care se trezesc de-abia cand este prea tarziu.

| skif2skif a răspuns (pentru gaborlaur):

Pt. gaborlaur.Mda cam ai dreptate.Desi adevarul doare, romanul se complace in situatia in care se afla.