Ma cunosti, draga? Te recunosti in mesaj?
Eu nu sunt o persoana superficiala si imatura ca tine.Azi vorbesc urat si jignesc, iar maine uit ce fac. Vreau sa vad cum te judeca ceilalti! Stai cu ochii lipiti de profilul meu. Observ ca imi acorzi o importanta aparte, probabil sunt cineva, cine stie...
Dacă uitam ce făceam, mă mai vedeai răspunzând la această întrebare? Puteam trece peste şi puteam spune că altcineva te-a numit aşa. Încă o dată îţi spun că nu mă cunoşti ca să-ţi dai cu părerea despre mine. Unei persoane mature, aşa ca tine, nu cred că i-ar păsa atât de mult de un comentariu virtual şi ar face atâta tam-tam după atâtea luni.
Renunţă la ideea că toată lumea îţi acordă importanţă. Cu întrebările despre modele eşti imposibil de confundat.
Dar nu fac tam tam.Nu vezi ca nimeni nu raspunde.De ce? Pentru ca toata lumea stie ce fel de oameni comenteaza urat fara sa fie invitati.Ar trebui sa treci peste intrebarea mea si sa ma uiti.Nici nu vreau sa imi acorde cineva mai multa importanta decat trebuie.De aceea ma mir ca tot imi scrii si inca ce mesaje lungi! Nici tu nu ma cunosti deloc, asa ca incheie cu judecatile de "valoare" despre mine. Vorbesti prea mult despre mine! De aceea si spun ca imi acorzi o importanta deosebita.Eu nu tin deloc, poti sa ma blochezi chiar! lol
PS:Aici fiecare user are dreptul sa puna orice intrebare doreste, fara acordul tau sau al altuia.Nu iti plac intrebarile, mergi mai departe.Adios!
Eu te uitam de mult dacă încetai să îmi dai atenţie, să mă cauţi prin răspunsuri şi să comentezi pe unde apuci şi să pui întrebări ca astea.^
Data viitoare când vrei să te injur, aştept să-mi trimiţi ca invitaţie o felicitare cu Fredo&Pid'jin. Şi nu am comentat nimic de întrebare, ci de *obsesia* ta... dar fie. Eşti prea de tot, iar eu nu-mi mai pierd timpul încercând să-ţi explic câte ceva căci nu are rost. Am vorbit eu înafara întrebărilor tale despre tine ca să te simţi ofensată de treaba asta?
P.S: Eu nu blochez pe nimeni căci nu sunt laşă, ca unii.
În sfârşti, Adio!
P.P.S: Iar acesta e ultimul mesaj pe care ti-l adresez asa ca nu te mai obosi sa-mi raspunzi.
Faptul ca te blochez nu inseamna ca sunt lasa, ci ca nu vreau sa mai am de-a face cu cineva care are o problema in a se simti si a se retrage. Sper sa te tii de cuvant! Te voi bloca si la alte profiluri daca mai apari.Te rog sa ma lasi in pace! Nu iti trimit nicio felicitare, nu mi-a facut placere sa discut cu tine.Nu iti mai pierde timpul, demonstreaza!
(Apropo, eu comentez aici, nu pe unde apuc.)
Sunt din Braşov, nu din Bacău. Şi mai exact cum mă ascund? Că nu pricep.
1. Nu te cunosc.
2. Nu am spus nimic de Dumnezeu.
A trecut mai bine de-o lună de la acea ceartă (poate chiar două). Încă n-ai trecut peste? Se pare că îmi confirmi faptul că am avut dreptate în privinţa ta.
Si atunci de ce ai ajuns sa ma faci "debila", daca nu ma cunosti? pentru o intrebare oarecare, ajungi sa jignesti? Nu iti place ceva, nu raspunde.Asa procedeaza un om destept.Am pus aceasta intrebare sa vad daca mai apari, vad ca nu m-ai uitat deloc.Esti indragostita de mine sau ce ai? Vrei sa ma consider debila?
Da, sunt lesbiană şi am fantezii cu nickname-ul tău.
De ce te-am numit aşa? Păi tocmai d-asta (nu mă aştept să te prinzi).
Cred ca tu esti cea debila(nu ma astept nici eu sa te prinzi de ce spun asta).Te rog sa pleci.
Depinde in ce context...
Esti fata si nu poti sa citesti limbajul corpului? Wow
Poate ti-a zis in gluma.Chiar daca te-a jignit sa zicem prin absurd ce te intereseaza pe tine ce crede un loser despre tine?
Tu esti tu, el e el si viata e prea scurta sa porti pica cuiva.
Don't worry, be happy
Roxana_2583 întreabă:
cipy_2200 întreabă:
RAY întreabă: