Buna!`Eu folosesc blugii largi, dar nu evazati(am precizat pentru ca exista o diferenta destul de mare intre cele doua categorii). II folosesc decat vara, pentru ca sunt foarte comozi si nu se "lipesc" de mine.
Dar, sunt si o fata care poarta blugi stramti, deoarece am picioare frumos structurate si lucrate, asa ca mi le etalez prin blugii conici(cei stramti).
Bye!`:*
Gusturile nu se discuta. dar mai sunt unele fete carora le sta foarte bine cu blugi mai stramti.nu-i asa?
Eu ma simt mult mai comodă într'o pereche de jeansi puţin mai largi, dar gusturile fiecărei fete diferă.
MrRight, nu generaliza. Rromii n-au monopolul "prostului gust". Etnia n-are nicio legatura. Ma mira ca nu ai vazut pana acum si fete "frecventabile" care se imbraca cu blugi stramti ca eu sunt agresata vizual de aparitii de-astea in fiecare zi. De fapt nu blugii stramti ma deranjeaza ci fetele care tin mortis sa-i poarte chiar daca n-au morfologia adaptata...
Fiecare are dreptul sa se imbrace cum crede el. Asta seamana a capra vecinului. Ce te intereseaza cum se imbraca Popescu?
Nici eu nu am blugi foarte stramti, pentru ca sunt cam incomozi:D
Nici largi, adica nu port asa ceva:
http://www.gds.ro/poze-gds/69613maxim.jpg
Dar nici asa cum ai zis tu.Am blugi de genul:
http://dgpm.arond.ro/......0carla.jpg
Nu ca as face discriminari dar am dat un simplu exemplu ca sa va dati seama despre ce vorbesc! Bine daca vrei tu, rozel, spun in general ca unei fete care nu arata bine si e mai grasutza nu ii sta bine cu blugi stramti.Eu nu vorbeam de femei gen angelina jolie sau megan fox ca nu arata bine in blugi stramti, din contra, dar decat sa nu poata sa se miste mai bine cu blugi mai largi.
Liongirl esti singura care nu mi-a sarit in cap, si ca de obicei dai explicatii bune.Normal...FUNDA!
Mey...:p eu sunt o fata mai slabuta si iubesc`sa pOrt blugi stramti chiar dca imi gaSesc greu :p pan`la urma asa este moda Oricum orice fata se imbraca cum doreste si cum ii sta bine` Nu'i nimiC gresit in a purta blugi mai largi
anonim_4396 întreabă:
nicoleta_9130 întreabă: