Și legat de întrebare. Ce vroiai sa faca afara cand s-a inchis tot sibau ramas fara joburile la negru si fara locuri de furat. Ca nu s au întors majoritar romani care lucrau cinstit acolo. S au întors aia pe care i ai vazut la TV ca au făcut petrceri în cimitir si s au batut cu politia zilele astea
Intr-o lume in care am avansat atat de mult pe toate planurile(mai putin intelectual), este normal sa se intample situatii de genul, pentru ca oamenii sunt foarte diferiti, si varietatea de oameni inseamna imprevizibilitate. Nu putem stii situatiile oamenilor care s-au intors, poate majoritatea au fost concediati, pentru ca dupa cum se stie, s-au inchis restaurante, cafenele, statiuni turistice, tot ce nu era necesar.
Inainte sa judecam trebuie sa gandim, mult, mult, iar Anastasia inca nu are acest obicei.
Virusul s-a raspandit cel mai mult din cauza incompetentei autoritatilor, a lipsei de materiale de protectie si lipsei de comunicare.
O masca chirurgicala si o pereche de ochelari de plastic au eficienta zero in fata virusului.Nu intamplator avem mii de cadre medicale infectate.
Cel care a facut ravagii pensionarul MAI care a infectat spitalul Gerota era turist.Sute de pacienti au dus virusul care pe unde a putut, a fost haos, nu s-au facut teste, au fost tinuti in izolare fara teste le-au dat drumul, cei care s-au simtit rau s-au intors inapoi etc.Un medic de la Iasi a telefonat de 70 de ori la DSV pentru a semnala un posibil focar de infectie si nu a fost luat in seama. Poate ca ar trebui angajati profesionisti in functii de conducere nu rude si neamuri fara pic de pregatire.
Nu iti bate capul cu femeia aia, ca la un singur lucru e buna: sa faca pe desteapta in fata ta si dupa aia sa te bage la block ca sa nu ii poti raspunde.
Mi se pare urat cum scrii despre oameni. O inteleg pe Anastassia cand incearca sa-ti explice.
Poate ar trebui sa cresti putin in logica si gandire si sa intelegi faptul ca virusul e deja in tara. Nu conteaza ca vin oameni, pleaca oameni. Virusul e deja aici.
Tu poate nu esti constient/a ca ura pe care o afisezi fata de un alt om, pe care-l judeci din punctul de vedere al unei retele de socializare care poate sa raspandeasca si fake news, e o ura infantila si stupida. Stai frumusel in casa, ai grija de persoanele batrane si stai aproape de familia ta. Raspandind ura si dispret nu te va duce departe ci mai rau, denota ca esti putin cam influentabila si nu ai capabilitatea sa judeci la rece lucrurile.
Nu îmi puteți spune mie ca eu arunc cu ura având in vedere ca am fost foarte pacifista și mereu i-am spus sa ma lase in pace. Nu îmi place cum s-a vorbit cu mine și faptul ca ne pune pe toți in aceeași oala e chiar super urat. Nu toti suntem încăpățânați și inconștienți care nu știu ce este aceea o "stare de urgenta"
Puteți sa va uitați foarte frumos la cum am vorbit eu cu ea și cum a vorbit ea cu mine. Nu contează câți ani am, câți ani are, nu are dreptul sa îmi vorbească așa. A început sa îmi jignească părinții și inclusiv pe mine. Dacă eram răutăcioasă o puteam face cu ou și cu oțet dar totuși, am spus sa fiu eu cea cu capul pe umeri având in vedere ca doamna dacă nu avea "un statut" aici poate mi spunea și doua de dulce, își pierdea contul in cel mai rău caz și aia era.
Chiar ma deranjează ca se vb urat despre romani și un roman vb urat despre romani. Ce dacă s-a dus in alta țara? Tot românca e, tot de aici e și pun pariu ca are aici rude.
Putea sa se exprime altfel nu sa îmi spune mie ca din cauza "noastra" s-a înrăutățit situația, putea sa dea vina pe cei ce sunt vinovați și pe cei ce nu respecta aceste mici reguli.
Și încă un lucru, nu sunt singura care o considera pe doamna răutăcioasă drept dovada mai e cineva aici care o reclama.
O zi frumoasa va doresc!
Cred ca au fost dati afara de la munca si s-au intors. Asa cum au plecat de aici acolo, tot asa au plecat si invers Cred ca unii au mai ramas, daca au avut cum sa ramana.
Triana întreabă: