Normal ca este un mare pacat. Cei ce se duc sa le ghicesca, nu au voie sa se spovedeasca 3 ani, iar cei care ghicesc nu au voie 10 ani.Nimeni nu poate stii viitorul decat DUMNEZEU, nici macar ingerii sai. daca ai vreo anumita problema si vrei cu adevarat sa te destainui cuiva, mergi la preot sa te spovedesti si cerei un sfat in legatura cu problema ta.Este mult mai bine.si te vei simti si tu altfel, mult mai aproape de DUMNEZEU. Asta e sfatul meu, dar daca nu vrei nu trebuie sa il iei in considerare.
Asta nu stiu.Mie mi-a spus preotul. In plus gandeste-te, cand mergi la spovedit, trebuie sa tie post, si multe alte chestii, ca dupa aceea sa primesti sfanta impartasanie.Si prin asta pacatele iti sunt iertate. Iar daca nu crezi in asa ceva.Atunci Dumnezeu cu mila God bless you
Care sursa? La tine vine Dumnezeu sa te spovedeasca? Are si preotul rolul lui..Nu crezi? Asta e parerea mea. Cu toate ca unii sunt corupti la maxim(ma rog, nu e treaba noastra), dar au rolul lor.Pentu ca eu, normal ca nu ma simt bine cand ii marturisesc preotului ce greseli am, dar dupa aceea ma simt usurata, pentru ca am avut puterea de a recunoaste in fata cuiva, asadar, el se va ruga pentru mine. Subliniez faptul ca aceasta e parerea mea, si o voi sustine cu mii de argumente.Parerile celorlalti nu ma intereseaza, ci doar sa spunem ma deranjeaza un pic.dar fiecare cu parerea lui. Apropo..Iti recomad un film care iti va schimba total viziunea despre religie si Dumnezeu in general.The book of Daniel.filmul e superb.
Am incercat, cu rezultate mixte. In vechiul testament se specifica ca nu e bine. Daca te intereseaza ce zice biblia, nu incerca.
Tarotul este un pacat pentru ca magia, fie alba, fie neagra, vine de la DIavol. Tarotul e si o mare pacaleala, dar si cele care ghicesc cu adevarat nu sunt slijutoare ale DOmnului.
Da,Tarot este un pacat din punct de vedere religios.Ghicitorile sunt pacate, deoarece nu au logica si nici nu sunt adevarate.Niste oameni nu au cum sati ghiceasca ce o sa faci, reincarnari etc.
Florinache_1847 întreabă: