| Cherciumihai a întrebat:

Voi ce părere aveți despre viață?
Eu văd că totul se repetă în gol...mă trezesc de dimineață,mănânc apoi plec la liceu,după vin acasă,iar mănânc,scriu și mă culc apoi se tot repetă asta,nu știu nimic alt ceva în afară de asta.Mă uit la unii,au viață adică conversează,vorbesc cu alții,eu nici nu știu ce să vorbesc,ce să vorbesc? Că toată lumea mă întreabă,,Ce faci?",,Ce ai mai făcut?" Ce,sunt la interogatoriu? Și eu ce pot să vorbesc în afară de,,Ce faci?" N-am altă idee de vorbă,sunt tăcut, retras. Dați-mi și niște motive pentru care voi trăiți.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna,eu am incercat mai multe moduri de viață,dar am învățat că iubirea este foarte importanta in viața,am parte de socializare pentru că lucrez cu oameni,prieteni care gândesc că mine nu prea sunt interesați de socializare,mă refer la atei,un lucru foarte important este învățătura,învață cat de mult poți din domeniu IT,engleza cat mai bine, sa și o profesie în viața contează să știi,du-te la sala și fă cardio și culturism,mânca sănătos,in timpul liber poți face ce te pasionează, eu trăiesc pe ideea că viața merită trăită iar gândirea negativă este absurdă,viața este un cult de încercări, greșeli, învățături, experimentează existența ta, asta e și ideea vieți sa experimentăm trăirea umană

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Culum

| Violleta2022 a răspuns:

Esti total gresit, ca pana acum ai avut 3 luni de vacanta de vara cand ai facut ce ai vrut si ti-a tunat prin cap, si vei mai avea inca 5 vacante intre module, deci NU se repeta nimic, nici macar la scoala nu inveti acelasi lucru, ca-n fiecare zi ai alta lectie, despre altceva.

Inscrie-te la un sport, daca ai energie multa si nu stii cum sa o consumi, macar faci ceva util care ajuta la dezvoltarea fizica normala, sanatoasa si armonioasa.

In ce privesc intrebarile de "ce mai faci", sa stii ca este o forma politicoasa de a ti se adresa, cineva, de a incepe o discutie, nu musai sa dai interviu.

| Hyperion7 a răspuns:

Și eu consider la fel, într-o oarecare măsură.
Trăiesc pentru a-mi atinge telul în viața: dreptateabig grin
Și voi lupta pentru asta oricât ar fi de greu sau imposibil, nu voi renunța!