Eu daca nu as fi fost cu logodnica mea...crede-ma ca daca ar trebui sa aleg as alege cea dea 2 frumusica si finutza dar si inteligenta, ca intre timp frumusetea dispare si ramane inteligenta daca o ai... daca nu asta este:*
Prefer un barbat istet, simpatic, sa aiba un simt al umorului dezvoltat si alte calitati naturale dezvoltate pe care sa stie sa le foloseasca!
Daca as fi baiat as alege variante "b" frumusica finuta si inteligenta. decat una frumoasa foc dar minte "pauza"
Poate intrebarea este pentru baietii dar imi spun si eu parerea
Daca as fi baiat clar ca as alege o femeie frumusica si finuta si inteligenta decat una frumoasa si cu pasaricii la cap
Si chiar daca nu ar fi frumusica frumusica prin felul ei de a fi se poate face placuta
Niciodata nu am fost pe conceptia sa arate bine si sa fie buna...pentru ca uneori nu se rezuma totul la aspectul fizic...Eu prefer o femeie frumusica inteligenta.si cum spuneai finuta... o persoana draguta si sinceraa...este o Femeie care stie c vrea de la viata! Sa nu ne rezumam doar la cuvintul,, BUNA''(buna intrebare ai pus bv)
alexandraskizwx întreabă:
George3313 întreabă:
anonim_4396 întreabă: