Banii se termina de la o vreme, dar prietenul adevarat (cum ai speficicat si tu), e pe viata
Milionul de dolari. Mi-am facut deja cativa prieteni foarte buni, nu stiu daca sunt pe viata, dar nici nu mi-am propus asta.
In plus nici nu iti inchipui cati prieteni iti aduce un milion de dolari... Dar niciunul din prieteni nu imi va aduce vreodata un milion de dolari.
Milionu'. Stii cati prieteni poti sa ai dupa aia?
Glumesc doar.
As alege prietenul, banii sunt un detaliu nesemnificativ pentru mine.
Evident ca toti iti vor raspunde ca prieteni, dar nu stiu banii ii castigi greu, prietenii la fel, adica depinde ce intelegi prin prieteni si ce definire ii dai tu unei prietenii bune, dar eu unu zic asa. banii ti faci, un prieten adevarat mai greu. Eu pot sa zic ca am in total doar 10 prieteni cu adevarat prieteni care si daca ii sun in timp ce fac dragoste sar si ma juta, in rest mai am inca mii de altii care imi sunt prieteni de vedere. va doresc sa aveti parte de cati mai multi prieteni a evarati in viata!
Prietenu pe viata poti sa-l gasesti si daca ai un milion de dolari, acum dolarii au scazut. Deci aleg prietenu:d
Normal si moral este sa alegi intotdeauna si indiferent de rangul social sa zic asa un prieten pe viata deoarece nu numai un milion si nici macar o suta milioane nu il inlocuiesc pe acesta.
mODIN întreabă: