Ca pfa nu e nimic exact, multi ma intreaba asta, nu stiu, nu-mi fac calcule cat fac, daca am bani de ce imi doresc inseamna ca e bine, sunt modest in ceea ce ma priveste
E cam confidențial ce vrei tu sa afli. Muncesc de ceva ani ca m-am plictisit, in IT in tara
Confidential e salariul cu numarul exact. Eu am pus un interval acolo, nenea, in care sa se incadreze oamenii. Si TPU e anonim, se poate spune. Nu e ca si cum cineva vă va afla salariul si maine-poimaine vă va lua postul or vă va deveni concurent. Stati linistit
Cam in ce interval va incadrati? Sau va incadrati in intervalul >6000 net si nu vreti sa ne speriati?
Ti am zis domeniu si faptul ca lucrez de mult, tragi tu concluziile
Mai mare speciemen ca cel de mai sus nu ai sa găsești nicăieri. Dacă el lucrează în IT se consideră că ar fi singurul care lucrează în IT. Nu prea i-ai urmărit răspunsurile, e plin de el și arogant. Cunosc lucrători în IT care lucrează în Silicon Valley și nu își mai dau atâtea aere.
Am vazut ca e cam arogant, hehe. De obicei aroganta se naste din ignoranta.
Arogant ca nu vreau sa imi spun public venitul? Asta e aroganta pentru tine.
Pentru alalat am înțeles care e problema lui. I am corectat niste răspunsuri aiurea, oftica maxima si ignore. Si acum ma vorbeste fara sa am dreptul la replica. Si voi vorbiti de aroganta. Cam penibil
Nu a zis ca esti arogant din cauza ca nu vrei sa spui salariul. Arogant in general prin exprimarea din comentariile tale de-alungul timpului.
Nu, tu ai zis ca sunt arogant din motivul asta.
El a zis de tine ca esti arogant, nenea, nu te aprinde acum. Primul pas spre iesirea din ignoranta este constatarea. Daca constatati ca aroganta e un lucru rau, atunci sunteti pe drumul cel bun si va puteti lepada de ea mai usor.
Tu uiti ce ai scris?
Uite aici
Am vazut ca e cam arogant, hehe
Ce te aprinzi asa omule?
"acum o oră | Wizard99 a răspuns (pentru SearchingHard):
Declară răspunsul câştigător
Mai mare speciemen ca cel de mai sus nu ai sa găsești nicăieri. Dacă el lucrează în IT se consideră că ar fi singurul care lucrează în IT. Nu prea i-ai urmărit răspunsurile, e plin de el și arogant. Cunosc lucrători în IT care lucrează în Silicon Valley și nu își mai dau atâtea aere."
Si daca esti arogant, si ce? Own your arrogance with pride
Atunci de ce mai raspunzi daca esti off topic?
El e lucrător în IT pe deal, cu turma. Programează oile cum intra la muls. Oricum, pe internet poți fii oricine. Cine știe ce cioban e in realitate, iar pe internet face și el pe marele informatician. câți din ăștia nu sunt... Hehe. Plin internetul de intelectuali din ăștia.
Hehe
Daca tacea, filosof ramanea.
Uite de ce ma aprind. Pentru ca doi frustrati care nici nu ma cunosc cred ca e ok sa ma judece. Oi fi eu arogant, dar voi...
Pai, noi am ti-am citit am dedus asta din comentariile tale Ele te-au facut arogant, nu noi
Tu te ai luat doar de faptul ca nu ti am zis ce salariu am. Atat. Ma rog, nu esti primul troll de pe aici, sunt învățat.
Cum adica sunt offtopic? I am raspuns la ce am considerat ca e de raspuns. Off topic as fi fost daca răspundeam cum ai facut tu spre exemplu.
Ce atat, mai? Ti-am mai intalnit aroganta aici pe site din 2013
Offtopic e sa vii sa raspunzi aici ca salariul e o chestie confidentiala. HAH, de parca noi nu stiam. Eu am pus un interval, de care si de ala ai facut abstractie si-ai dat-o cotita ca doar profesia spune de la sine cam cat iei Nu e intotdeauna asa.
Asa cum ai raspuns si tu acum?
N-a fost chiar off topic, a mai pus doua intrebari adiacente la care ai raspuns, dar nu la cea principala
Cel mai mult am primit 6053 lei intr-o luna, in strainatate. Aici in Romania cel mai mult am primit 1680 lei. Muncesc ocazional pe unde prind, fiind student.
Muncesc in tara pe un salariu de 1500 lei de 2 ani muncesc intr-o fabrica de cablaje ca operator pentru testarea cablurilor.
Cu polonicul ruginit de foame și auzi "lucrător în IT". Pai adevărații lucrători în IT nici nu mai sunt stabiliți în România. Aici rămân doar mărunți, cei care nu sunt buni la nimic altceva decât la a face treburile mărunte din acest domeniu. Cum ar fi maturat și șters praful.
Am si eu niste cunostinte in IT, dar aia nu aloca timp TPU-ului la cate resposabilitati serioase au
PFA; ca salariu -depinde cat muncesc; in strainatate; doua locuri de munca; dimineata la birou, dupamiaza la cabinet/workshop.
Eu în străinătate, dar m-aș întoarce în tara pe un salar de minim 3000lei.
Am întrebat la o firma acum câteva zile și au zis ca oferă peste 4000 lei în renovari interioare pentru unu ca mine cu experienta
Salut, eu in iulie am terminat facultatea nu am muncit deloc si in prezent fac un internship ( 3 luni ) pe partea de fiscalitate. ( 1800 lei )