anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce spuneți despre bărbații care lovesc femei?

50 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Ce inseamna merita una, cine esti tu sa judeci daca cineva merita una sau nu?
Poate sa spuna orice, nimeni nu "merita" lovit. Daca te loveste, atunci da, merita lovit pentru ca te-ai aparat, ori ai intors inapoi fapta.
Un barbat nu are voie sa loveasca o femeie precum nici o femeie nu are voie sa loveasca un barbat. Si as mai putea sa spun ca un barbat care loveste o femeie nejustificat poate fi numit orice dar nu barbat.

| RAY a răspuns:

In cazuri reale nu povesti inventate pe TPU cu scenarii din filme trebuie sa nu avem limita in a pedepsi acele persoane, merita castrați in primul rand si băgați la închisoare, dar din pacate sunt si proaste accepta asta sau cauta barbati de astia, traim intr o lume haotica, nebuna

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

De ce să fie castrați? Unele femei merită din plin să fie lovite.

| RAY a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Dami niste motive?

| anonim_4396 explică (pentru ForeverAlone97):

Merita din plin? Barbatii aceea nu pot supune femeia si se folosesc de forta fizica.
Unele da, unele nu. Depinde de caz. nu poti generaliza.

Păi e simplu. Dacă o femeie începe să comenteze, să facă pe deșteapta și așa mai departe, atunci chiar merită să-i tragi una. Sau dacă încearcă să te lovească.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și ce propui să facă? Să le înjure?

Eu cred ca tu ai o ura fata de toate pentru ca te resping, daca face pe deșteapta și așa mai departe o lasi in lumea ei si gata,crezi ca merita, mai faci puscarie sau o omori, i-ai dat un pumn cade jos si poate muri, viata e subtire man, plus cum sa iubesti si sa lovesti, iti dai seama ce film de groaza e in asa zis relatie, daca nu te intelegi cu un om adio man, nu esti o primata fara ratiune

Îți dai seama că le urăsc și n-am cum să le vreau binele din moment ce din cauza lor n-am putut să trăiesc o viață normală, am rămas incomplet. Plus că nu am cum să ignor anumite ieșiri.

Ai iesiri de astea?

Nu știu la ce te referi.

Violente man

Depinde de caz.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Ai "ramas incomplet" din cauza uneia. Sau mai multe, dar nu din cauza milioanelor de femei, drept pentru care iti spun ca gandirea ta nu e potrivita.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Îți dai seama că nu mă interesează numărul, ci experiențele personale. Alea m-au marcat, ca să zic așa.

Inteleg (mai bine decat crezi) ca te-ai ars grav, atat de grav incat acum il vezi pe bau-bau si unde nu-i. Tocmai de aceea te sfatuiesc, daca-mi permiti, sa te trezesti intr-o luni dimineata sau poate chiar maine si sa-ti spui ca ce ti s-a intamplat in trecut, trebuie sa ramana in trecut.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru GirlOnline81):

Hai dispari, n-am chef să te înjur. Și așa sunt plin de nervi.

Mda... nervii tai se simt chiar si de aici.
Asa ca o sa merg direct la P.S: ma poti injura sau nu, mi-e indiferent.
O seara placuta!

| Drimmero a răspuns:

In general am o parere proasta, dar sunt cazuri si cazuri, nu se stie ce se intampla, eu zic sa judecam mai adanc situatiile pentru ca se intampla atatea.

Cred ca cea mai des intalnita situatie e atunci cand un barbat e inselat si isi pierde cumpatul si ii da o partida de box. Mai sunt cazuri in care dai de vreo drogata care din senin iti sare in fata si cauta scandal, atunci depinde de cat de vulcanic esti sau cat de pasnic, ori pleci si ignori, ori te enervezi si o bati, depinde de la om la om. Nu am lovit o femeie niciodata, nu am avut ocazia si sper ca nu o voi avea, mi-ar parea super rau chiar daca m-ar enerva extrem in acele momente/

| anonimg a răspuns:

Nu-mi plac astfel de barbati, dar nici de femeile care provoaca asemenea incidente; si nici de femeile care alearga dupa barbatii violenti. De cele mai multe ori si-o fac singure, cu mana lor. Si multe dinte ele sunt vinovate.
Este cu mult mai bine pentru toti oamenii ca ei sa traiasca singuri, fara familie, decat cu familie si cu cearta si batai. Nu este usor, dar este mai bine. Pe langa acestia sufer si nevinovatii lor copii. Trauma unui astfel de copil nu poate fi platita niciodata de catre parinti. Mai bine s-ar depopula pamantul, decat sa existe 7 miliarde de oameni care traiesc in neintelegere unii cu altii. ^_^ Ca poate dupa 7 miliarde de ani se poate repopula cu alti oameni mai buni. happy

| Andreeush a răspuns:

Sunt niște sălbatici.

| Frank51 a răspuns:

Daca vine una si incepe sa te ia la pumni eu nu cred ca cineva permite asta, evident nu trebuie sa o bagi in coma, doar o palma ca sa se trezeasca la realitate.

| SilentRain a răspuns:

Nu sunt bărbați, animale fără creier, n-au caracter

| minrest a răspuns:

Dupa cum spune si Plato, barbatii nu lovesc femei; cat despre purtatorii ilegali de organe sexuale masculine care lovesc femei, am cea mai prosta parere posibila.

| Sn4k3 a răspuns:

Bravo lor.

| RainmakerX a răspuns:

Sa fim seriosi. Daca iau o fata de varsta mea (normala nu sportiva de performanta) si o las sa ma loveasca de cateva ori (fara picioare, unghii sau lovituri in zone sensibile) atunci slabe sanse sa imi provoace niste daune critice, pe cand daca as lovi eu pe cineva cu toata puterea atunci ar putea sa fie ingrozitor.

Aia nu se numesc barbati. Nu sunt cu nimic mai buni decat maimutele. Daca tot esti macho si o vezi ca vrea sa dea in tine atunci probabil ca ai puterea sa-i prinzi mana si sa nu-i dai drumul sau s-o imobilizezi cumva pana se calmeaza nebuna. Nu e nevoie s-o lovesti, ce naiba.

Daca aia e proasta si il provoaca repetat atunci clar o merita dar merita o palma maxim, nu ochi invinetiti cum am vazut la anumite exemplare.

Sau si mai si... cum sa-ti lovesti nevasta? Asa ceva chiar mi se pare wow, cat de idiot sa fii sa-ti lovesti singurul suport.(well nu singurul daca esti inca baiatul lui mami )

| Plato a răspuns:

Barbati care lovesc femei? Nu exista asa ceva. Barbatii nu lovesc femei.

Daca ea te loveste, o imobilizezi, n-o lovesti.

| Emma30555 a răspuns:

E josnic sa lovești pe cineva mai mic și mai slab ca tine, fie ca e femeie, copil, bătrân, sau altul care nu se poate apara, nu are șanse egale cu tine, se cheamă lașitate

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Uite ce e, s-au facut studii in SUA, UK, China, Germania, si sa ajuns la concluzia ca barbatul e cu mult mai redus in gandire fata de femeie asta tine si de IQ, gandire, judecata, educatie, suflet, caracter, personalitate, starea de spirit a barbatului. Adevarul e ca ele sunt mai inteligente decat noi, dar batranii de pe la sate spuneau asa ca "Barbatul este cu mult peste femeie din toate punctele de vedere" acum sincer nici nu stiu ce sa mai cred poate sunt eu prea naiv si credul uneori dar treaba asta cu IQ-ul la oameni a fost mereu o problema. Poate ca nici studiile nu sunt bune poate ca batranii nostri aveau dreptate, in orice caz daca barbatul este capul familiei el are dreptul sa aiba ultimul cuvant, totusi violenta nu e buna ca asa nu ajungi nicaieri.

Viata isi bate joc de fiecare om. O palma acolo mai merge ca sa iti stie de frica si sa te respecte dar nici sa o nenorocesti s-au sa o bagi in caruciorul cu rotile ca au mai fost cazuri de genul dar adevarul e ca ele dupa ce ca sunt cum sunt mai au si tupeul sa comenteze. Daca s-ar pune mai mult accent pe educatie, comunicare sunt sigur ca sar intelege si nu se va ajunge la violenta. Dar totusi eu consider ca ar fi bine pentru amandoi daca ar lasa fiecare de la el uneori, asa e cel mai bine si fiecare e multumit.

Sti vorba aia "pumnii mei minte nu are prost sa fi sa ai putere" cam asa si cu violenta.

| StrongHeart a răspuns:

Cum spune si Bill Blurr. Daca eu sunt de acord ca barbatii care lovesc femei sa fie torturati pana la moarte si ingropati sub inchisoare, puteti fi si voi de acord ca bataile astea nu apar de nicaieri? Nu s-a trezit barbatul ala sa dea in femeie fara motiv, intotdeauna exista motive ascunse si intotdeauna exista 2 parti ale unei povesti.
enjoy https://www.youtube.com/watch?v=rksKvZoUCPQ

| Endoryus a răspuns:

Depinde motivul din spate. Majoritatea care merita una peste fata, de fel nu fel nu primesc nici macar una. DIn pacate cele care nu merita sunt mai mult batute. Cand ea te scuipa, provoaca, loveste etc, nu ii strica o palma peste fata. Sa realizeze ca lipsa de bun simt trebuie pedepsita. Dar cum am zis, de fel cele care nu merita primesc mai multe.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Endoryus):

Din păcate da, alea care nu merită și-o iau și alea care merită nu.

| Endoryus a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Viata nu e dreapta cu nimeni.

| Bogdan70001 a răspuns:

Daca ea da si barbatul sa dea.Sau femeia se asteapta sa dea si el sa nu reactioneze? Ca barbatul posibil sa dea mai tare asta este, din moment ce a dat sa se astepte ca si el sa dea inapoi fiecare dupa cum poate.

Ca si asa vad peste tot numai femei care vor sa fie egale cu barbatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu spun nimic. Sunt barbati ca toti barbatii doar cu nervisorii mai mari, in principal sunt mai fricosi pentru ca nu pleaca de langa o asa femeie pana in punctul in care ii face sa le loveasca.
Nu sunt pentru violenta, de nici o culoare dar nu e nimic de condamnat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori merita.Alteori nu.Dar asta nu e o scuza, e doar o justificare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot fi numiți bărbați. Nu esti barbat daca faci asta. Ok, exista certuri si asa mai departe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o lovesti daca te enerveaza. Totul se rezolva cu o discuție. Nu trebuie sa apelezi la bătaie cand ai vreo problema.
Nu rezolvi nimic cu bataia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca se ia o femeie (ca un barbat nu ar face asa ceva) de mine pe strada, fara motiv, si chiar mai rau, o necunoscuta, ii plantez una de nu se mai scoala de pe jos laughing

| Paul754880338 a răspuns:

Intensitatea, momentul si locul unde este lovita face diferenta intre iubit si criminal. "Fetele stiu de ce..." ca sa citez din celebrul Bergenbier. Da nu toate stiu, pot sa pariez;-))

| GirlOnline81 a răspuns:

Pentru toti cei care sunt pro " unele merita sa fie lovite": sunt de acord ca femeia trebuie sa impuna respect, nu sa se poarte ca o pisica isterica (cam asta descrieti voi pe acolo - te scuipa, loveste, etc...); cu toate acestea, nici macar una nu iti merita efortul de a apela la palme/pumni. Stiti de ce? Fiindca bataia trece, problemele raman, tu tot un cretin te numesti.
A... ca vrei tu sa te simti mai puternic? Cine te retine sa nu lovesti un alt barbat, doi, 3 sau chiar 4, cu pumnul, cu piciorul, in functie de abilitatile de karatist pe care le ai?

| RAY a răspuns (pentru GirlOnline81):

Daca e asa te poti desparti de ea, simplu nu sa faci box cu ea

| anonim_4396 explică (pentru GirlOnline81):

Pai intre barbati e simplu daca e cazul cu bataia. O palma/un pumn trece nu e problema, abuzul fizic nu e asa grav pe cat cel emotional. Care se poate petrece si de catre femeie.

Ambele tabere pot fii vinovate, si femeie si barbatul. doar c a femeia se trece mai usor cu vederea pentru ca e mai neajutorata fizic.

| eckblume a răspuns:

Cu siguranta nu sustin violenta. Daca e autoaparare atunci se justifica. Totusi, ca barbat poti imobiliza o femeie in caz ca ea ataca.
Eu nu sunt de acord sa se foloseasca agresiunea fizica. Atat femeile, cat si barbatii care dintr-o simpla cearta sar la bataie arata ca au un nivel crescut de agresivitate, isi pierd repede controlul.
Violenta domestica lasa amprente grave asupra psihicului.

| OrdanKarris a răspuns:

Din punctul meu de vedere exista doar 1 singura ipostaza in care femeia poate fi lovita: si anume cand e suficient de bolnava mental si violenta incat sa recurga ea la agresiune fizica prima. Daca o femeie insista sa se comporte ca un barbat, trebuie tratata ca un barbat, REPET, CAND O FEMEIE INSISTA SA SE COMPORTE CA UN BARBAT, TREBUIE TRATATA CA UN BARBAT! Este singura ipostaza in care o femeie trebuie sa inteleaga ca: equal rights, equal lefts! sau equal rights, equal fights!

In reast nu recurgeti la agresiune fizica. In schimb faceti cum fac eu: invatati arta subtila a strivitului emotional. Daca o ia nebunia, neglijati-o, abandonati-o, pedepsiti-o refuzandu-i ce-i place sau ce cere, striviti-o emotional si mental. Se poate. Garantez eu ca doare mai tare decat orice agresiune fizica.

Ca barbati, invatati sa utilizati tactici feminine impotriva lor. Fiti si voi, pasivi agresivi, fiti reci, fiti distanti. Spune-ti si voi la fel ca ele: n-am nimic, sunt bine. Faceti-o sa se simta exclusa, nedorita, abandonata. Cu fiecare lovitura la psihic din partea ei, loviti si voi de 2 sau 3 ori mai tare, tot la psihic. Iar daca indrazneste sa se duca la altul sa va insele, ii spuneti ca are 10 minute sa-si faca bagajul sau dai foc la tot. Cand pedepsesti femeie, fi pregatit sa dai foc la tot, la toti anii petrecuti cu ea, la toate amintirile, tot. Ca barbati trebuie sa adoptati mentalitatea : Dupa noi, POTOPUL!

| DorelExpertu a răspuns:

Barbatii din Vaslui, sunt barbati de treaba.
Nu inteleg de ce se spune ca lovesc femeile.
Adic, mna, dupa ce stai toata ziua in carciuma, si mergi acasa, esti putin ametit, si mai dai sa cazi pe jos, in momentul ala e normal sa intinzi palme, problema apare ca femeile stau in fata noastra, si uite asa, cadem cu o palma peste ea.
E vina lor.

| pagliaci a răspuns:

Cu greu se pot numi barbati.

| BufnitaNocturna a răspuns:

Sunt niste oameni frustrati cu multe probleme personale. Oricat de mult ar merita o femeie batuta sau lovita, ca barbat daca te respecti pleci de langa ea, nu o bagi in spital. Daca au nervi pot sa incerce un sport de contact, sa se bata cu cineva pe masura lor, nu el 100kg si ea 50 ))))

Întrebări similare