Ce înseamnă nebun? Romani folosesc termene de care habar nu au, că și cum ai scrie jumătate de propoziție și apoi ceva cuvinte in germana fara sa ai habar ce înseamnă, trebuie clarificat și înțeles ce înseamnă acel termen e nebun care în orice caz nu are relevanță științifică, in Romania ce are relevanță și tu vb de nebuni cine e sănătos mintal?
In Romania nebunii te fac nebuni și prostii prost.
Chestia cu prietenii este ALEGERE personala!
Știi ca la noi lumea judeca 99 % după aparente! NU?
La munca NU trebuie sa ai prieteni! Standardul de prietenie îl fixează fiecare!
Unii considera un om prieten după 5 zile, alții după 5 luni sau 10 ani!
Un om poate permite unui prieten un anumit număr de greșeli în relație pana sa RUPA prietenia cu el!
Nici eu NU prea exagerez cu socializarea! Am niște criterii destul de selective pentru prieteni! Amici și cunoscuți am destui! Dar rămânem la statutul de amici! Ne salutam, ne respectam, vorbim chestii legate de societate, sport, munca dar ținem 50 cm distanta!
Sublim răspuns.
Merci!
Nu doar la noi se petrece treaba cu judecatul, să vezi în alte țări.
Big like
Prieteni? Nu există așa ceva, vrei să spui cunoștințe. Toată lumea te va da la o parte când nu va mai avea nevoie de tine. Pentru oamenii limitați, da, încă este o problemă să ai astfel de probleme și te iau în râs, în loc să fie alături de tine. Eu sunt un om normal, social, încă ies afară, cunoștințe am, am cu cine ieși, la locul de muncă sunt mai calculat la ce scot pe gură. Un lucru mai vreau să adaug este faptul că eu sunt asexual, aromantic și că multă lume pe care o cunosc nu știe despre asta, precis unii vor pleca din viața mea după ce le voi mărturisi, dar nici nu îmi pasă.
Mai e unu așa asexual dar el nu e sociabil că tine.
Așa te-ai născut? De la ce crezi că ai devenit așa?
Nu m-am născut așa, am avut relații cu femei și multe din ele m-au dezamăgit, mare parte din ele foloseau partea cu sexul ca pe o armă ca să se foloseacă de mine, foarte puține au fost decente, însă nu cred că nu există femei ok, am avut momente în care m-am întrebat dacă mă simt mai bine să am relații cu bărbați, însă nu m-am simțit ok. Așa că ușor, am început să simt un desgust cum că treaba cu sexul trebuie să fie proritar în viața tuturor și că peste tot unde mă uit se vorbește numai despre asta și uităm să ne bucurăm și de alte aspecte care pentru unii sau unele par mărunte, dar pentru cine știe să aprecieze sunt niște bucurii. Lumea nu este muțumită niciodată, cu țoți vrem din în ce în ce mai mult, iar relațile din ziua de azi nu mai țin cred că din cauza acestei "libertăți" pe care o oferă rețelele de socializare, cum că dacă de mine se plictisește cineva fie bărbat, fie femeie oricând din câteva buntoane mă poate înlocui.