| TheToxicNightmare a întrebat:

Voi ce talent aveti? Ca vreau sa stiu si eu.big grin

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Talentul de a vedea frumusetea din toate lucrurile marunte ale vietii.Sunt o norocoasa caci, astfel, niciodata viata nu mi s-a parut o povara ci un permanent mister decoperit cu fiecare zi care vine si trece...

19 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imi place sa scriu povestihee hee
Nu stiu cat de reusite sunt, dar e modalitatea mea de a ma descarcalaughing

| Bacemi a răspuns:

Nu stiu daca se poate numi un talent dar imi revin destul de repede dupa un esec. Acum pot fi cel mai trist, in depresie totala si peste cateva minute pot radia de fericire. Vad viata in profunzime si cand traiesc un sentiment il traiesc total.

lolita
| lolita a răspuns:

Imi place sa cheltuiesc banii, asta este un talent sau un hobby? laughing
imi place sa pictez si sa desenez in carbune, nu stiu daca-l pot numi talent este mai degraba un hobby.

| marrr a răspuns:

Hmm nu stiu daca poate fi numit talentthinking imi place foarte mult lb romana si engleza si am premii etc.ma consider norocoasa ca diriginta mea e de romana si de engleza si ma sustine mereu=).

| Marii a răspuns:

Fac portrete. happy

| TheToxicNightmare explică:

Yo inca vreau sa imi descopar talentu' sa nu l-am flat pana acucrying, incerc si yar incerc dar nimic.crying, am incercat sa cant la chitara dar nu am reusit, si nu stiu ce sa fac de aia vreau sa va intreb ca poate imi vine o idee sa vad si eu ce pot face, ca nu-mi stiu talentul.crying

| alecs871 a răspuns:

Sunt inzestrit cu talentul de a lenevi, si daca este cazul, cred ca pot face fata chiar 24/7.

| YLLL a răspuns:

Dansul love struck

| mcrenma a răspuns:

Desenez. Si cant si la pian. Si vorbesc cam mult, asta nu cred ca e un talent laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Doa'Do a răspuns:

@ April : Mi-a placut raspunsul tau!
Eu? Talentul de a dansa.Mai mult o pasiune.Imi place tot ce e legat de muzica si dans.De cand eram mica dansam si pana acum. si nu cred ca ma voi opri. Tu ce talent ai?

| lavyBandB a răspuns:

Poi:am voce, ma pricep la pictat si la facut portrete.

| adellina a răspuns:

Pai mie imi place foarte mult sa pictez...inainte pictam icoane pe sticla, lemn si piatrahappy

| anamariaiuliana a răspuns:

Am talentul de a canta cant foarte frumos dar nu am timp sa ma duc la niste studi ca sa cant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E singurul talent al meu.Imi dau cu presupusul rau tare de tot dar nu m-aude nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai toata lumea imi zice ca am voce si cant frumos big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce talent am? Acela de a fi o adevarata mama pentru copilul meu si, asa cum spun unii, de a scrie poezii, dar acum sa te intreb si eu:de ce vrei sa stii?

| ruxxybelle a răspuns:

Dansez de 6 ani :X am castigat o gramada de diplome cu locul 1 si multe trofee :X asaa am cantat la pian 4 ani, am avut de trei ori locul 1 pe tara si odata locul 2 big grin, sunt foarte optimista :X

| lavinia_9489 a răspuns:

Eu confectionez accesorii handmade:d si sunt mandra de asta pentru ca am reusit singura sa gasesc toate informatiile necesare pentru a face aceste accesorii si pentru ca detin si un blog pe care imi pot vinde creatiile nu am sa-l postez aici pentru ca nu stiu daca am voie happy