| NeverGonnaLetYouDown a întrebat:

Voi ce telefoane aveti si la ce le folositi?

11 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Iph 13 pro max. Social media, poze, apeluri etc

| MihaelaDart a răspuns:

Xiaomi Mi A2, pentru retelele de socializare (Facebook), un joc pe care sunt dependenta de el de vreo 4 ani - Township, Whatsapp (cand vorbesc cu parintii prin videocall) si facut foto-video, cat si apeluri.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Huawei Mate 20
Sun si sunt sunat, ma uit pe retelele de socializare, ascult muzica in casti, verific contul bancar, fac poze si comunic prin mesaje.
Il mai folosesc si pentru navigat pe internet, notat chestii, comandat produse, GPS in masina sau pe jos in orase straine, monitorizarea pulsului, greutatii si miscarii.

| Wr3nch a răspuns:

Poco X3 Pro, versiunea cu 8GB RAM. In general jocuri, HBO GO, YT, si citit.

| Celcestietot a răspuns:

Pentru ce simt ca imi trebuie pe moment, indiferent de ce model de ultima generatie as avea.

| Dismally a răspuns:

Am un Motorola pentru ca stock android big grin Anul acesta cred ca il voi schimba, inca nu m-am hotarat ce sa cumpar. Il folosesc pentru a comunica - apeluri telefonice si whatsapp.

| Lukasssz a răspuns:

Samsung a 10, nu il folosesc la nimic laughing

| Nirvanaaa a răspuns:

Am un iPhone XR.
Mai mult ascult muzica la el sincer. In rest pentru cele obișnuite: apeluri, rețele de socializare, uneori poze. Nu îl folosesc la ceva special.

| 1997onur a răspuns:

Aifon 6 plus laughing)) dar i-am sprat ecranul fara sa vreau la munca si acum este stricat astept sa se deschia unde se repara telefoanele sa-l fac o data momentan intru depe laptopul cumnatului meu abia astept sami repar telefonul puteam sa-l repar de mult dar am simtit o vreme sa stau putin departe de tot si toate iar acum m-am intors in forta si abia astept sa-mi fac telefonul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung Galaxy A12.
YouTube, câteva site-uri, WhatsApp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samsung a52, pentru filme, muzica, Youtube etc.da, mam obișnuit sa ma uit la filme de pe tel, nu e rău deloc, cu căști e super.

Întrebări similare