Urasc oamenii care se hranesc prin nesiguranta celorlalti.
Iubesc acei oameni care te trateaza cu respect si de pe o pozitie de egalitate desi iti sunt superiori din multe puncte de vedere.
Urasc foarte multe lucruri, ar dura o vesnicie pana le-as scrie, asa ca mai bine iti scriu ce ''iubesc''
-imi iubesc: familia.prietenii.
-iubesc: sinceritatea,onestitatea,loialitatea,arta,frumusetea,muzica,filmele, serialele, mancarea, limbile lumii, sunt pasionata de tari si culturile lor
Ce raspuns filosofic...
Stiu
Cel mai mult urasc violenta impotriva animalelor, urasc legea nedreapta, absurda a eutanasierii nediscretionare a cainilor fara stapan, urasc coruptia, promovarea pe alte criterii decat cel al competentei, urasc minciuna, hotia si falsitatea!
Imi iubesc parintii, prietenii, catelusa, iubesc florile, natura, animalele, literatura, muzica, pictura, teatrul...
De ce o urasti pe Miley Cyrus? Pentru cum se imbraca? Da, stiu, acum o sa-mi spui ca "gusturile nu se discuta" dar nu inteleg ce are cu ea toata lumea
Adică te urasti?
Da. Dar fac asta in timp ce ma iubesc la nebunie.
As spune ca ești narcisist(a) dar nu pot pentru ca te urasti
Ura e mult spus, prea mult.
Nu imi plac zrentele incredibil de proaste, ingamfate si nesimtite.
Imi plac opusul acelor zdrente .
Iti place opusul tau. Normal. ^_^
Te oftici aiurea.Si nu ma mai baga in seama, prefa-te ca n-am existat vreodata ^_^.
Nu cred ca inteleg partea cu ofticatul.
Don't make me shoot, biatch!
Hm...urasc prostia, desi eu fac parte din aceasta categorie si imi iubesc familia, viata si desigur ID
Nu sunt singura nebuna căreia ii place tumblr!
XD
Urasc oamenii *U* (exceptie pentru familie ). Ma iubesc pe mine (narcisista) si restul. o.o