Si daca vine acasa si spune "O sa aveti un nepotel!"?
Si vei fi nevoita sa-l cresti tu?
Nu sunt rea, mai. Vezi ca mai vede cineva si i se urca la cap.
Ii spun intotdeauna sa se protejeze, ca fetele sunt hoate, daca le plac un baiat, fac in asa fel incat sa il prinda la ''inghesuiala'', sa ramana cu ele.
Ma plictisesti. Serios, altceva mai bun de facut n-ai? Decat sa dai raspunsuri la misto pe TPU? Daca nu poti da un raspuns serios, nu mai da. Crezi ca pari mai ''inteligenta''? asa te vezi?
O sa fim parintii ideali! Stiu ca si tu tot ca mine esti!
Pai decat tine oricine e mai inteligent, asta e clar. Ai facut tuica?
Pana atunci se mai pot schimba multe, nici nu stii cum ne trezim a fi parinti de cosmar.
Cine stie, om trai si om vedea!
Da, da. Dupa sa ne barfeasca Duminica la strada ca am trimis copii la ei!
De ce sa ne barfeasca? Nu au voie si copiii nostri sa dea party in pijamale?
Le dam si bani de pufuleti si de cola daca e nevoie!
Isi iau ei altceva de bani, numai pufuleti si numai cola, nu!
Daca copiii tai sunt fericiti ce mai conteaza detaliile?
Dar daca face un copil si nu stie ca e tata in viitor? tot nu e bine, mai bine fara ei
Si tu ai dreptate, dar cand vom muri, cine o sa ne ingroape? Le lasam la copii averea noastra sa aiba grija de noi.
Da, da. Aveam doua colege, una cu 3 fete, cu o pereche de gemene, si una cu un baiat. Colega cu fetele era relax, cea cu baiatul era toata un stres, ca se dau fetele la el , desi avea 9 ani pe atunci.
Se ocupa aia care ne face ultimele analize pentru a afla cauza mortii, eu prefer sa las in scris (ma puteti duce la crematoriu sa fiu ars) sau sa fiu donator de organe
Eu nu vreau sa ma familiarizez deloc, mai bine singur la bine si la rau prefer sa le indur eu pe toate. Bucata de metal cu motorina care e cu mine in cursul saptamanii ma intelege cel mai bine chiar daca cateodata mi se rupe inima de durere
Eu ii dau educatie, dar stau dupa fundul ei? Tot ce stie copilul face!
Tu din start o iei ca o sa fie o proasta care nu o sa inteleaga importanta protectiei si ce presupune un avort?
Ii dau educatia pe care am primit-o si eu, daca o va pune in practica, o sa ii fie bine.