Ce gateam la camin (cand am stat acolo) era in principiu cam tot ce contine carne si cartofi
De la carne prajita pana la carne la cuptor, atat de pui cat si de porc. La fel si in cazul cartofilor/legumelor/orezului(care il pun separat) si a celorlalte legume folosite ca si garnitura. Mai faceam paste cu diferite sosuri facutein tigaie (si nu numai in tigaia mea ). Nu prea ai mult loc sa te desfasori si timp la camin (in conditiile in care esti la facultate).
Supe am facut abia dupa ce m-am mutat de la camin.
Deci in mare, minuturi de acest fel. A si salate de toate felurile cu toate felurile, sau cel putin cat ma tinea frigiderul aglomerat duminica care se golea pe zi ce trece.
Plus ca primeam si pachet de acasa, iar acolo era un singur cuvant :microunde. Era cumva (si inca mai e) duhul meu care imi indeplinea dorinte si ma salva in orice situatie
Afaceristi romani de succes, felicitarile mele.
Cum se numeste firma?
N-ai vazut conversatia despre firma fiului lui sadrian, nu?
Pentru ca te are la ignor. Vorbea de o firma de proiectare din Cluj.
Cu arhitectura. Proiectare cladiri. Ce ma-ntrebi pe mine? Pentru o definitie mai exacta, vezi pe net.
N-am gatit niciodata la camin, iau de la cantina si pentru ziua urmatoare daca este nevoie.
In frigiderul personal din camera, daca exista. Daca nu, pur si simplu mergi in oras si mananci in weekenduri, nu este mare scofala. Eu de exemplu in timpul saptamanii mananc la cantina iar in weekend merg acasa la tara, nici macar nu e nevoie sa imi depozitez mancare. Tot ce iau pentru camera este apa si snacksuri si eventual alcool cand se da un party.
PE vremea mea, multi aveau frigider in camera.
In primul an am dus eu, in urmatorii ani alti colegi...
Ce gateam?
Pai cand aveam timp si nu eram obosit, mai faceam cate o ciorba de legume, (cu carne slaba sau fara), si uneori orez sau paste cu carne fripta sau cabanos usor prajit (fara ulei).
Cartofi nu am mancat niciodata la camin, desi asta se gatea 99% pe acolo.
De acasa mai aduceam sarmale vegane care ma tineau cateva zile (de fapt contineau un ou), plus chiftelute, snitele.
Iar pe langa acest fel de carne, ca sa mearga repede, aveam mereu mixuri de legume in micul congelator din frigider (amestec mexican si chinezesti... legume cu orez, etc)
Si uneori mai mancam la prietena.