Oo,mersi ca mi-ai amintit ca mai e doar o saptamana
Pai...nu stiu, pentru mine e prima zi de liceu, deci trebuie sa fie totul perfect, incepand de la tinuta pana la caiete si tot felul Deci asta cred ca o sa fac ultimile zile de vacanta. O sa ma pregatesc
Si un lucru foarte importan e sa "las unele.amintiri" acolo unde le e locul, gen vreau sa ma plimb singura in niste locuri unde a inceput "totul" cu o fosta persoana importanta si vreau sa termin tot in acel loc -da stiu, ciudat Dar cred ca o sa ajute.
Plus de asta vreau sa petrec niste momente cu prietena mea cea mai buna pentru ca nu prea o sa ne mai vedem
P.s : succes in noul an scolar si...fa ce ai chef si consideri ca trebuie facut cu orice pret, profita din plin de saptamana asta
Ma pregatesc de scoala, gata cu vacanta.Trebuia sa sarbatoresc inainte cu o saptamana.
Ce fac in ultima saptamana? Pai curatenie,ma aranjez,ma duc la dentist (nu ca ma duc ca incepe scoala,ci atunci am programare ), ascult muzica, stau pe Facebook, dorm, etc..Nimic special, mai ales ca nu e asa frumos afara. Daca vrei s-o sarbatoresti poti sa stai noptile pe Facebook, sa te uiti non stop la filme, sa iesi la suc pe fiecare zi cu prietenii...Ce crezi ca ai putea sa faci?
Ma refeream la faptul ca ar trebui sa fac ceva special.
Nu e nimic mai special la ultima zi/săptămână de vacanță.
Ultima saptamana: lucrez la teme foarte mult.
Ultima zi: fac baie, imi pregatesc hainele pentru scoala si imi amintesc tot ce am facut in vara respectiva. De anul asta fac si un jurnal de vara.