| mastadont a întrebat:

Voi ce vreți să se întâmple cu trupul vostru după moarte?
Eu aș dori să-l donez unei universități de medicină unde să fie disecat și analizat, poate așa medicina va avansa măcar încă un pas.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Vezi aici cum procedezi să-ți indeplinești visul

https://romanialibera.ro/......ii-219039/

| Dismally a răspuns:

Nu prea imi pasa ce se va intampla cu el, il pot da si la caini sa-l manance, oricum nu conteaza.

| gemeni6226 a răspuns:

As dori sa fie incinerat si bagat intr-un sol in care sa se planteze un pom si sa creasca un pom din tarina mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să fie îngropat creștinește.

| EestiSodalane a răspuns:

Nimic special. Să fiu îngropat într-un oraș sau loc pe care l-am iubit și să sper că nepoții și strănepotii mei mă vor vizita macar o dată pe an să curețe mormântul, să pună niște flori și să aprindă o lumanare.

| TheCormoran a răspuns:

Salut! Maxim iti poate fi folosit trupul pe post de schelet pentru anatomie de baza, in cateva luni, maxim 1 an mai raman doar oasele de tine, putrezesti cu totul, asta daca nu intrebam egiptenii care era secretul lor pentru conservarea faraonilor. Partea trista este ca ne place sau nu, vom disparea definitiv de pe fata pamantului, corpul e biodegradabil si pamantul abia asteapta sa se hraneasca cu el. Oricum nu prea va tine de tine, tu nu vei sti ca ai murit, rudele au acces la corpul tau asa ca in functie de religia din familia respectiva ori esti ingropat, ori esti incinerat sau ce metode mai sunt.