| UmbraDeVulpe a întrebat:

Voi ce ziceti, a murit Eminem asa cum se spune si a fost inlocuit cu o clona illuminati? Asa parca s-a spus, voi ce parere aveti?

16 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ce sa facă iluminati cu el? Tu nu vezi ca este alb tot la câte droguri Bagă în el.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu zic sa nu te mai uiti la astfel de videoclipuri clickbait.Macar daca ar fi prezentate ca documentare serioase, nu trecute printr-un filtru sf horror amatoricesc.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice e posibil, sincer nu mă mai surprinde nimic la aceasta omenire, mai ales la americani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da clar.
Si la mine la parter la bloc aici la Mega este o doamna care vindea si cred ca acum e ceva clona a guvernului mondial. Probabil au inlocuito sa spioneze comertul cu hartie igienica cu 3 straturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

De ce nu crezi posibil așa ceva?
Americanii sunt in stare de orice.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce treaba are Eminem cu guvernul american.
Hahaha? Crezi ca il tin in beci la casa alba sa ii cante lui Biden?

| MrNuggets a răspuns:

Ti-ai luat pastilele luna asta?

| StoicAnalysis a răspuns:

De unde prostiile astea? laughing Din cate stiu eu, el a murit bolnav intr-un sanatoriu. Sunt speculatii cum ca l-ar fi drogat comunistii pentru a-l reduce la tacere si a fost bagat in sanatoriu de catre ei, dar nu poate stii nimeni suta la suta.

| pufulescu0o a răspuns:

Da, asa este! Mai grav este ca l-au inlocuit pe Joe Biden cel vechi cu o clona, sau cu un nene care poarta o mască. Oculta mondială lucrează, nu cunoaşte linişte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-a murit.

| ShaOfHatred a răspuns:

Dintre toți oamenii importanți pe care puteau masonii să-i înlocuiască în beneficiul lor, taman pe Eminem l-au găsitlaughing

Întrebări similare