| VasileRapidistu13 a întrebat:

Voi ce ziceti asa, dupa parerile voastre astia care primesc averi o duc bine? Parlamentarii, ofiterii din politie intrati cu japca o duc bine? Ca am vazut ca sunt aici oameni care zic ca astia o duc rau in viata si ca o s-o duca si mai rau dupa laughing

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Unii oameni si cand o sa fi pompier o sa se planga, ca ei lucreaza zi de zi la fabrica si tu ai liber mai mult, chit ca trebuie sa te bagi prin foc si apa cand e cazul. Asa ca nu pune la suflet si treci peste.

21 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Faci o legatura stupida intre averile primite si functiile obtinute cu pile.
O functie obtinuta cu pile e o slujba. Au niste oarecare responsabilitati, au ceva de facut in schimbul salariilor.
Averile sunt alta treaba, pot fi mostenite sau dobandite din salariile alea mari.
Cineva cu salariu bun si casa frumoasa nu are cum sa o duca mai rau decat un salahor cu 8 clase, care sta in garsoniera cu bunica-sa.
Faptul ca de obicei aia cu averi si functii obtinute pe pile se incurca in rahaturi cu mafioti sau sunt tradati de iubite/prieteni tine doar de inteligenta lor.

| VasileRapidistu13 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Da,corect tine de inteligenta lor, dar come on daca intri cu pile nu te dau baietii afara daca esti la stat, la privat ai sanse mari daca nu faci treaba sa zbori.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Corect.
Si tot nu inteleg legatura cu averile primite.
Daca te pune cineva pe o functie nemeritata, nu primesti si casa. Trebuie sa ti-o cumperi singur, cu credite sau cu ce bani ai.

Mda,scuza-ti lipsa de atentie, da ma sunt nivele de la ce nota incepi in viata, intr-adevar chiar daca primesti job cu pile unde iei salariu asigurat indiferent de capabilitate sau incapabilitate tot ai responsabilitatea de iti cumpara casa de unul singur, dar uite sa ma iau pe mine exemplu eu singurul lucru primit e o garsoniera in oras, ok, e bine dar in rest tot ce stiu e pe capul meu nu a stat nimeni sa ma invete ceva in viata asta, concluzia? concluzia e ca nu o iau nici de la 0 in viata dar nici de la nivel superior.

Concluzia e ca stai flamand cu snitelul in fata, ca nu mai poti de caviarul altuia.
Toti visam lux cu efort minim, dar nu toti avem sansa. Pana la urma, viata e un rahat scurt. Atat timp cat ai patul tau si ce manca, ar trebui sa fii multumit.
Ideea asta cu functie si casa "grasa" oricum e o mentalitate prosteasca, tipica tarilor sarace. In alte tari, oamenii inchiriaza locuinte frumoase si lasa banii sa circule, nu ii blocheaza in lucruri moarte. La batranete sau cand au chef de o schimbare, se muta unde au ei chef, calatoresc linistiti.

Ma rupe invidia, dar o s-o rezolv cand o fie timpul.

Invidia poate fi si constructiva, daca iei exemple bune.
https://www.youtube.com/watch?v=otMQNWUz8RM

Poate fi.

| Wr3nch a răspuns:

Si ce te opreste din a deveni parlamentar, ofiter, politist? Vrei banii lor, te faci unul din ei, simplu.

| VasileRapidistu13 explică (pentru Wr3nch):

Ma fac pompieri sa fac si un bine oamenilor

| gabicoo a răspuns:

Doar rapidiștii o duc rău! Nu mai sunt peste tot acasă!
Rectificare: uitasem de Dinamo! Ei tot se pregătesc de Șampion Lig de-au ajuns în B!
Fotza Steaua!

| VasileRapidistu13 explică (pentru gabicoo):

Voi nu ati fost decat oile lui gigi, ati luat campionatele pe hotii si pe smecherii ca asa merge la noi romanii, mi-e scarba de modul cum castigati voi campionatele.

| gabicoo a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Nu te grăbi! Eu am scris Forza Steaua! Nu am zis nimic de FCSB = Face Ce Spune Becali!
De Gigi nu are rost să zic ceva că deja are frigiderul plin!

Răspuns utilizator avertizat