| Sandel13 a întrebat:

Voi ce ziceti, daca ai bani ai nevoie de prieteni? Eu zic ca nu! Daca esti introvertit te simti bine singur, daca nu esti introvertit, tot poti avea activitati faine si fara prieteni si oricum poti avea o gagica deci tot e ok.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"daca nu esti introvertit, tot poti avea activitati faine, si fara prieteni "

iți cam dai cu stângu-n dreptu', ia fii mai atent la ce ai zis mai sus

| Sandel13 explică (pentru sierra1):

Pai ce ma ca extrovertit nu te bucuri de un masaj? nu te bucuri de un vin? nu te bucuri sa iesi cu o gagica sa calatoresti cu ea? nu poti sa te duci la un mall?

| sierra1 a răspuns (pentru Sandel13):

Unul ce NU e introvertit, comunică, are prieteni/amici deci spunând "poti avea activitati faine, si fara prieteni", nu se potrivește

| Sandel13 explică (pentru sierra1):

Ok,da n-are sens dar ca introvertit merge.

| Mosotti a răspuns:

Ce legatura are una cu alta? Banii ii folosesti sa cumperi aia si aia, prietenii ca sa te intelegi, sa te simti bine sufleteste, sa discuti, sa faceti chestii impreuna independent de bani.

Nu stiu daca e chiar okey si pentru introvertit, nu stim daca nu are nevoi emotionale dar doar nu le poate obtine din cauza a cum e.

| J0B0MAT a răspuns:

În general ai nevoie de prieteni și dacă ai bani. Dar e perfect ok să nu ai nevoie și să îți fie bine singur.

| Lioana a răspuns:

Nu te cred. Daca nu ai nevoie de prieteni de ce pui aceasta intrebare? Punand intrebari pe site tu vrei sa socializezi, sa schimbi impresii cu cineva. Asta inseamna ca ai nevoie de prieteni, chiar daca numai virtual.
Banii nu schimba asta.

| Yuoia a răspuns:

Ce activitati faine poti avea de unul singur?
Nu "gagica" e totul in viata.

| Sandel13 explică (pentru Yuoia):

Deci singur nu te-ai bucura sa te duci la un medic de fotbal? singur nu te-ai bucura sa te duci la un concert? singur nu te bucuri daca bei un vin? daca calatoresti cu o gagica in toate tarile nu te bucuri?laughing banuiesc ca daca calatoresti cu o fata nu pleci cu inca 3 barbati dupa tinelaughing si oricum ca introvertit nu simti nevoia de prieteni.

| Yuoia a răspuns (pentru Sandel13):

La un concert as merge singur, sa ascult muzica in liniste. Pentru ca eu merg doar la concerte simfonice, nu la tambalaurile de pe stadioane.
Vinul baut singur e pelin.
Dar observ ca pentru tine placere este doar giugiuleala din pat, betia si cam atat. Nu stii care sunt placerile adevarate. Mai cresti, baiete.