Acum vreo 50 de ani telefoanele mobile, calculatorul, internetul ți s-au fi părut doar o fantezie, acum în schimb toți avem acces la ele și ni se pare ceva firesc.
Tehnologia avansează în pași repezi, așa că da, undeva în viitor văd posibilă și existența mașinii timpului sau mașinilor zburătoare (deși prototipuri există deja).
Daca s-ar fi undeva in viitor o masina a timpului, de ce titanicul nu a fost salvat?
Ce te face să crezi că s-ar călători neapărat în trecut, în scop de a-l modifica?
Cred că intervențiile de acest gen ar fi foarte periculoase și ar putea avea urmări grave asupra prezentului și viitorului.
Ar fi inconștient, foarte riscant, după părerea mea, să se intervină asupra trecutului. Dar, în orice caz, nu avem de unde să știm că astfel de intervenții nu au existat. Cel mai probabil nici nu le-am sesiza.
Personal, dacă aș avea acces la mașina timpului, aș călători în viitor, ca să învăț ceva folositor pentru generația actuală.
Bine,dar sunt sigur ca ar veni(cei ce au in posesie masina timpului) in trecut pentru a se apara si a "modifica" sfarsitul lumii.
Pai avioanele si elicopterele ce sunt ma, car cu boi? Cum multe din ideile descrise prin Sf-uri sau materializat, cine stie, poate in viitor si o masina a timpului.
Da, logic, tehnologia avanseaza. Masina timpului nu e imposibil de creat, dar banuiesc ca e imposibil de calatorit in trecut, in viitor e posibil, trebuie doar viteza mare (aproape de viteza luminii), sau forta gravitationala mare.
Cred ca mai usor decat calatoria in timp ar fi calatoria intr-un alt univers dar sunt multe filmulete care arata persoane care par a calatorii in timp:
1.O fetita cu un laptop Apple dintr-un film.
2.O femeie carE iese dintr-o fabrica vorbind la telefon.
3.''Un calator din timp'' care in charlie chaplin (la filmari)a fost vazut vb la telefon. http://www.youtube.com/watch?v=F_peCsRBELw
Arimoshi întreabă:
Camarasan_Tudor_2000 întreabă: