De prin 2000 tot zice ca vine sf. lumii . Sincer poate sa vina si acum, doar sa am toate persoanele pe care le iubesc langa mine, TOATE... si pot sa si mor . ma doare in cur .
Eu cred ca baga protii de genu doar ca sa se mai,, sinucida'' mii de oameni din cauza asta doar ca statu nu mai are bani sai plateasca ...se poate
Este o aiureala, lumea nu mai are ce sa faca si se da cu presupusul. Primavara asta a fost sfirsitul lumii, pe 11.11.11 a fost sfirsitul lumii asa ca poti fi linistita caci pe data de 13.12.12 o sa ne trezim cu bine
Nu vine nimica.Cei de la TV zic minciuni ca nu mai au ce da la stiri.Numa Dumnezeu stie asta e o poracrie cu mayasii.Ei credeau ca daca li se termina calendarul(21.12.2012)va veni sfarsitul lumii insa ei nu erau asa destepti sa-si faca altul.Stai linistita nu stie niciun om cand vine apoalipsa oricat ar ghici si ar citi in stele. Daca ai credinta in Dumnezeu si nu te iei dupa blasfmeiile astea nu ai de ce sa te temi.
Da. Aaa stai! Mai demult maiasii au gasit un alt calendar aaa stai mai de mult la fel aaa stai si acum am citit eu pe net
E pe naiba nu vine nimic asa zic astaia sa ne sperie e suta la suta ca no sa fie asa sper ca te-am ajutat paaa
Multa lume se sperie cu privinta la acest,, sfarsit,, dar asta este o prostie pentru ca sa faca lumea sa se sperie si sa isi cheltuie bani pe prosti cum ar fi:excursii nu stiu unde
Nu exista acesta fapta pentru ca Dumnezeu face asta cand vrea.Acesta e raspunsul meu cred ca-ti va fi de folos!
Da este adevarat, in 2012 vom muri cu totii si se va renaste o alta generatie. Ascundete undeva, sau stai in Romania ca sunteti cu 50 de ani in urma. )
Silver14 întreabă: