anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cine credeti ca poate face minuni? Dumnezeu sau luceafarul de pe cer? Cel mai bun raspuns ar fi Dumnezeu dar in acea zi m-am rugat la amandoua deodata si nu stiu cine a facut minunea ceruta. Multumesc

Răspuns Câştigător
| marpey16 a răspuns:

Wow, in sfarsit cineva care mai crede in minuni si in supranatural big grin. big grin Sunt sigura ca a fost Dumnezeu. Luceafarul nu exista. Dumnezeu ne indeplineste dorintele, de obicei cele mai sincere si mai dorite dorinte ale noastre, puse din inima. Eu cred in compasiune. Si in puterea mintii. Poate ca multi ma cred nebuna, dar stiu din experienta ca puterea gandului pur, venit din inima si credinta in Dumnezeu, reprezinta implinirea.
Pupici, Marp :* (sper ca ti-am raspuns la intrebare)

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Lucefarul nu e decat o simpla o stea.Frumoasa,enigmatica,rece dar totusi o stea. Dumnezeu e cel care trage sforile ca sa zic asa. El e "vinovat" pentru implinirea dorintei tale.Probabil ti-ai dorit cu adevarat acel lucru si dorinta ti s-a indeplinithee hee
Nu stiu despre ce e vorba dar ma bucur ca esti fericit si continua sa crezibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Luceafarul este de fapt planeta Venus, deci Dumnezeu a creat-o odata cu Universul. Dumnezeu face minuni, nu corpurile ceresti nici macar Soarele, egiptenii credeau in Ra dar noi, in timpul nostru, stim ca exista un singur Dumnezeu care face minuni si ne iubeste.