Da.Mama a fost mai exigentă. Noroc cu tati.Mi-au făcut cam toate poftele, deşi uneori trebuia să mă jelesc până obţineam ce voiam.O faţă supărată dă mai mereu roade.
Si la mine la fel. Mama a fost ''demonul'' si tata ''ingerul''. Oricum, sunt parintii nostri, ii iubim indiferent!
Cel mai important e ca parintii m-au invatat cum sa imi aleg educatia si ce anume sa ma influenteze in viata.
Pot sa spun ca am avut parte de aceeasi atitudine din partea parintilor intrucat si eu sunt singurul lor copil.
Si normal, oameni de oameni m-au crescut, le mostenesc caracterul, mai multe nu pot descrie in cuvinte! Au avut mereu pretentii de la mine, nu pot sa zic ca nu, dar nu i-am dezamagit cand a fost cazul!
Da. Pai daca nu ar diferi, nu ne-am mai tachina! Si parca n-ar avea farmec.
Daca tu zici! O sa apara curand natarai sa zica ca ma dau la tine sau invers)) Haterii tai/
Numai ai mei? Ai nostri, dragul meu! Cica, doi oameni care se tachineaza, se iubesc. Bine, in general, nu poate fi vorba in cazul nostru, nu ca mi-as dori asta!
Nu se poate pune problema de dragoste sau de asa ceva, dragoste prin U S B))! Stiu si eu de zicala aia, dar ramane doar o zicala!
Nu stiu de ce am avut o vaga idee ca ai avea un frate. Nevermind.
Eu nu cred ca ai scris doar asa. E ceva ce nu imi da mie in minte, nu se formeaza o legatura. E ceva ce nu ne spui.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
aanonimm întreabă:
RADUCU12369 întreabă: